Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Artikelen

Artikelen

Alles wat je al had willen weten over bakken op één plek!

Basisbaktechnieken

Hoe maak je de beste meringue?

Basisrecepten

Maak de perfecte biscuittaart met onze tips en technieken
Zelf bladerdeeg maken, zo doe je dat!

Overig

Zo bak je de lekkerste appeltaart
Alles wat je moet weten over bakken met boter
Alle Baksel Bewaartips
Bakpoeder, baking soda of toch wijnsteenpoeder?
Zo wordt bakken met appels en peren nóg leuker!
Taarten zonder oven: De lekkerste no-bake taarten
Een kersttaart maken
Top 5 bakken op de camping
Bakken met kinderen
Taart uit het vuistje
De vijf lekkerste recepten voor Valentijn
Sinterklaas recepten
De lekkerste kerstdesserts
Bak eens een andere appeltaart met deze bijzondere appeltaart recepten en tips!
Bakken met groente
Welke appels voor appeltaart of appelgebak?
Baktips brood bakken
Speculaaskruiden maken
Zelf oliebollen bakken, zo doe je dat
Pepernoten bakken
Chocolade smelten
Varieer met bananenbrood
Product van de week
De 10 lekkerste hapjes voor de feestdagen
Bakken met weinig ingrediënten
De lekkerste MonChoutaart recepten!
Bak eens in de koelkast
Help, de bloem (of gist) is op!
Zes originele ontbijtideeën
Alles over de au bain marie methode
Banketbakkersroom Tips & Tricks
Basismelen: Alles over de verschillende soorten bloem en meel
Botercrème Tips & Tricks
Duurzaam bakken
Alles over de verschillende soorten suiker op een rij
Ingrediënten vervangen in je bakrecepten
Bakvormen keuzehulp
Maak zelf kerst op de taart!
Kerstcadeautips
De leukste kerstcadeau's voor bakliefhebbers
Ons verhaal
Babyborrel organiseren met de lekkerste hapjes
Lekkere recepten met onze favoriete Bakken.nl producten
Bakken zonder ei - Hoe kun je eieren vervangen?
Ganache maken, zo doe je dat!
How to: Maak de leukste paascake met Dr. Oetker cakeblik met uitsteekvorm
Zuivel bewaren
Bladerdeeg opnieuw invriezen
Welke room voor quiche?
Leuke juffencadeaus (ook voor meesters)
Russel Hobbs Handmixer - Smokey Quartz
Kikkerland Bag Clips Koala
Dr. Oetker Emaille Springvorm rond - Ø24 cm
Wilton Modelleergereedschap set
Dieren cupcakes maken met fondant
Paasbrunch recepten: 8 lekkere Paasrecepten!
Samenwerking met Deleukstetaartenshop
6x recepten waar je vader blij van wordt
6x bakken met kinderen in de zomervakantie
Alles voor jouw Halloween feestje!
8x zo begin je de dag verantwoord én lekker
Perfect glazuur maken: tips en technieken voor het beste resultaat
Dripcake maken: stap voor stap gids voor een perfecte drip en decoratie
Hoe het rijzen van deeg werkt: een complete gids
Taart afsmeren: stap voor stap uitleg voor een perfect resultaat
Hoe je chocolade perfect tempereert: een stap-voor-stap gids
Bruleren en flamberen: bijzondere technieken voor extra smaak
Blind bakken: alles wat je moet weten
De kunst van eiwitten stijf kloppen: alles wat je moet weten voor perfect opgeklopt schuim
Alles wat je moet weten over het vouwen en lamineren van deeg
Brioche maken: zo maak je dit Franse luxe brood
Alles wat je moet weten over oventemperaturen en ovenstanden
Alle soorten room en hoe je ze gebruikt bij het bakken
Omrekenen van cups, grammen en milliliters
Babyshower organiseren: Zo pak je het aan!
Je eigen paasbrunch organiseren
Soesjes en eclairs maken: Alles wat je moet weten
Bakken met stoom: Zo maak je thuis de lekkerste baksels!
Bakken met gist: zo maak je het perfecte deeg
Alles over het gebruik van gelatine in desserts
Bakken met bakpoeder en baksoda

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.