Zoek je een recept waarmee je héél eenvoudig een grootse indruk achterlaat? Dan is MonChou het perfecte ingrediënt! Zelf MonChoutaart maken is namelijk super makkelijk. Giet de romige vulling op een bodem gemaakt van je favoriete koekjes en laat de taart opstijven in de koelkast. Wij hebben onze favoriete smaakcombinaties en variatierecept alvast voor je op een rijtje gezet.
Laten we het eerst over MonChou hebben. Want wat is MonChou nou precies? MonChou is een verse roomkaas gemaakt van room, melk, verdikkingsmiddel, zuursel, stremsel en een vleugje zout. Je koopt deze roomkaas kant-en-klaar in de supermarkt en gebruikt het in zowel warme als koude gerechten voor een frisse en romige smaak. Het voordeel van MonChou is dat je het goed kunt combineren met toppings als kersen en chocolade, maar ook met allerlei andere ingrediënten.
Dit is het populairste MonChourecept op Bakken.nl. De bodem maak je extra lekker met een beetje cacao en pindakaas en het MonChoutaart beslag bevat stukjes Snickers®, pinda's en melkchocolade. Vul de springvorm en laat de MonChoutaart opstijven in de koelkast. Tot slot versier je de taart met karamelsaus, pinda's en natuurlijk Snickers®!
Dit is dé klassieke MonChoutaart die iedereen kent, met kersen als topping. Deze taart is makkelijk te maken en ook nog eens erg lekker. Maak de bodem met verkruimelde kandijkoekjes en zet een heerlijke taart in de koeklast. Snel klaar en valt bij vrijwel iedereen in de smaak!
Dit Kinder Bueno MonChoutaart recept is om van te watertanden. Steel de show met deze romige taart met heerlijke chocolade. Een ideale smaakcombinatie en perfect voor verjaardagen!
Bijna niets zo lekker als een MonChoutaart met kandijkoekjesbodem, totdat je dit recept proeft met zelfgemaakte cookie dough en chocolate chips. Eet smakelijk!
MonChou hoeft niet altijd in een taart! Met een bakmix voor MonChoutaart inclusief verkruimelde kandijkoekjes maak je ook heel eenvoudig deze vrolijke trifles. De bosvruchtencoulis geeft de trifles een lekker frisse touch. Een eenvoudige manier om Monchou-toetjes te maken voor een feestelijke maaltijd.
Mocht er iets overblijven van je zelfgemaakte MonChoutaart, dan kun je deze zonder topping en decoratie tot 3 dagen bewaren in de koelkast. Doe dit het liefst in een afgesloten verpakking, bijvoorbeeld door de taart af te dekken met huishoudfolie of een taartstolp.