Zoek je een recept waarmee je héél eenvoudig een grootse indruk achterlaat? Dan is MonChou het perfecte ingrediënt! Zelf MonChoutaart maken is namelijk super makkelijk. Giet de romige vulling op een bodem gemaakt van je favoriete koekjes en laat de taart opstijven in de koelkast. Wij hebben onze favoriete MonChoutaart recepten alvast voor je op een rijtje gezet.
Laten we het eerst over MonChou hebben. Want wat is MonChou nou precies? MonChou is een verse roomkaas gemaakt van room, melk, verdikkingsmiddel, zuursel, stremsel en een vleugje zout. Je koopt deze roomkaas kant-en-klaar in de supermarkt en gebruikt het in zowel warme als koude gerechten voor een frisse en romige smaak. Het voordeel van MonChou is dat je het goed kunt combineren met toppings als kersen en chocolade, maar ook met allerlei andere ingrediënten. Eigenlijk past MonChou bij bijna alles.
Dit is het populairste MonChourecept op Bakken.nl; onze Snickers® MonChoutaart De bodem maak je extra lekker met een beetje cacao en pindakaas en het MonChoutaart beslag bevat stukjes Snickers®, pinda's en melkchocolade. Vul de springvorm en laat de MonChoutaart opstijven in de koelkast. Tot slot versier je de taart met karamelsaus, pinda's en natuurlijk Snickers®!
Dit is dé klassieke MonChoutaart die iedereen kent, met kersen als topping en een heerlijke bodem van kandijkoeken. Deze taart is makkelijk te maken en ook nog eens érg lekker. Maak de bodem met verkruimelde kandijkoekjes en zet je heerlijke MonChoutaart in de koelkast. Snel klaar en deze klassieke MonChoutaart met kersen valt bij vrijwel iedereen in de smaak!
Dit Kinder Bueno MonChoutaart recept is om van te watertanden. Steel de show met deze romige MonChoutaart met heerlijke Kinder Bueno chocolade. Een ideale smaakcombinatie en perfect voor verjaardagen! Want we weten natuurlijk allemaal dat Kinder Bueano zeker niet alleen voor kinderen is.
Bijna niets is zo lekker als een MonChoutaart met kandijkoekjesbodem, totdat je dit recept proeft voor MonChoutaart met zelfgemaakte cookie dough en chocolate chips. Iedereen die wel eens van het deeg snoept tijdens het bakken, weet dat het deeg of beslag minstens net zo lekker is als het eindresultaat. Een mooi ingrediënt dus voor deze heerlijke MonChoutaart met cookie dough!
MonChou hoeft niet altijd in een taart! Met een bakmix voor MonChoutaart inclusief verkruimelde kandijkoekjes maak je ook heel eenvoudig deze vrolijke MonChoutaart glaasjes. De bosvruchtencoulis geeft de trifles een lekker frisse touch. Een eenvoudige manier om Monchou-toetjes te maken voor een feestelijke maaltijd.
Mocht er iets overblijven van je zelfgemaakte MonChoutaart, dan kun je de MonChoutaart het beste zonder topping en decoratie tot 3 dagen bewaren in de koelkast. Bewaar de MonChoutaart het liefst in een afgesloten verpakking, bijvoorbeeld door de taart af te dekken met huishoudfolie of te bewaren onder een taartstolp of in een taartdoos.