Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Recepten
Baktips
Baktips

Baktips

Bekijk de leukste en beste baktips van het team van Bakken.nl

Filter

Basisrecepten

  1. Brioche maken: zo maak je dit Franse luxe brood
  2. De lekkerste MonChoutaart recepten!
  3. 5 Zoete Pannenkoeken Variaties
  4. Hoe maak je de beste meringue?
  5. Zelf bladerdeeg maken, zo doe je dat!
  6. Maak de perfecte biscuittaart met onze tips en technieken
  7. Bak eens een andere appeltaart met deze bijzondere appeltaart recepten en tips!
  8. Zo bak je de lekkerste appeltaart
  9. Taart uit het vuistje
  10. Bakken met kinderen
  11. Bakken met groente
  12. Zelf oliebollen bakken, zo doe je dat
  13. Varieer met bananenbrood
  14. Zes originele ontbijtideeën
  15. 8x zo begin je de dag verantwoord én lekker
  16. Gelei maken: onze geheimen voor de perfecte gelei!
  17. De kunst van eiwitten stijf kloppen: alles wat je moet weten voor perfect opgeklopt schuim
  18. Wat is het verschil tussen American pancakes en gewone pannenkoeken?
Item 1 of 18

Ingrediënten

  1. Omrekenen van cups, grammen en milliliters
  2. Alle soorten room en hoe je ze gebruikt bij het bakken
  3. Bakpoeder, baking soda of toch wijnsteenpoeder?
  4. Alles over het gebruik van gelatine in desserts
  5. Bakken met bakpoeder en baksoda
  6. Bakken zonder ei - Hoe kun je eieren vervangen?
  7. Alles over de verschillende soorten suiker op een rij
  8. Alles wat je moet weten over bakken met boter
  9. Basismelen: Alles over de verschillende soorten bloem en meel
  10. Bakken met weinig ingrediënten
  11. Botercrème Tips & Tricks
  12. Banketbakkersroom Tips & Tricks
  13. Welke appels voor appeltaart of appelgebak?
  14. Ingrediënten vervangen in je bakrecepten
  15. Welke room voor quiche?
  16. Speculaaskruiden maken
  17. De lekkerste MonChoutaart recepten!
  18. Help, de bloem (of gist) is op!
  19. Bakken met gist: zo maak je het perfecte deeg
Item 1 of 19

Bakgereedschappen

  1. Alles wat je moet weten over oventemperaturen en ovenstanden
  2. Bakvormen keuzehulp
  3. Taarten zonder oven: De lekkerste no-bake taarten
  4. Bak eens in de koelkast
  5. How to: Maak de leukste paascake met Dr. Oetker cakeblik met uitsteekvorm
Item 1 of 5

Baktechnieken

  1. Alles wat je moet weten over het vouwen en lamineren van deeg
  2. Blind bakken: alles wat je moet weten
  3. Bruleren en flamberen: bijzondere technieken voor extra smaak
  4. Hoe je chocolade perfect tempereert: een stap-voor-stap gids
  5. Hoe het rijzen van deeg werkt: een complete gids
  6. Taart afsmeren: stap voor stap uitleg voor een perfect resultaat
  7. Dripcake maken: stap voor stap gids voor een perfecte drip en decoratie
  8. Soesjes en eclairs maken: Alles wat je moet weten
  9. Bakken met stoom: Zo maak je thuis de lekkerste baksels!
  10. Mislukte botercrème repareren
  11. Alles over de au bain marie methode
  12. Chocolade smelten
  13. Baktips brood bakken
  14. Ganache maken, zo doe je dat!
Item 1 of 14

Decoreren

  1. Dripcake maken: stap voor stap gids voor een perfecte drip en decoratie
  2. Dieren cupcakes maken met fondant
  3. Chocolade opspuiten voor de mooiste chocolade decoraties
  4. Taart afsmeren: stap voor stap uitleg voor een perfect resultaat
  5. Mislukte botercrème repareren
Item 1 of 5

Bewaren

  1. Alle Baksel Bewaartips
  2. Zuivel bewaren
  3. Bladerdeeg opnieuw invriezen
Item 1 of 3

Duurzaamheid

  1. Duurzaam bakken
  2. Alles wat je moet weten over oventemperaturen en ovenstanden
  3. Ingrediënten vervangen in je bakrecepten
Item 1 of 3

Feestelijk bakken

  1. Babyshower organiseren: Zo pak je het aan!
  2. Paasbrunch recepten: 8 lekkere Paasrecepten!
  3. Je eigen paasbrunch organiseren
  4. Een kersttaart maken
  5. De vijf lekkerste recepten voor Valentijn
  6. Sinterklaas recepten
  7. De lekkerste kerstdesserts
  8. Pepernoten bakken
  9. De 10 lekkerste hapjes voor de feestdagen
  10. Maak zelf kerst op de taart!
  11. Babyborrel organiseren met de lekkerste hapjes
  12. Paasbrunch recepten: 8 lekkere Paasrecepten!
  13. 6x recepten waar je vader blij van wordt
  14. 6x bakken met kinderen in de zomervakantie
  15. Alles voor jouw Halloween feestje!
  16. Zelf oliebollen bakken, zo doe je dat
Item 1 of 16
Sortering:
Fondant roosjes maken met onze patissier Joël
Moeilijk
4
20 min.

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Toegankelijkheidsverklaring

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.