🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.
Smelt de boter (75 g) in een pannetje. Neem van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix (1 pak Dr. Oetker MonChoutaart) door de gesmolten boter.
Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk stevig aan met de bolle kant van een lepel. Laat 10 minuten opstijven in de koelkast.
Klop in een kom de MonChou (200 g) met een mixer met garden op de hoogste stand in 1 minuut glad.
Voeg het water (100 ml) en de taartmix aan de MonChou toe en klop dit op de middelste stand in 1,5 minuut tot een egale massa.
Voeg de ongeklopte slagroom (250 ml) toe aan het taartmengsel en klop het in 1,5 minuut tot een glad MonChoutaartmengsel.
Verdeel de helft van de Kinder Bueno's® (50 g) over de taartbodem.
Verdeel het MonChoutaartmengsel over de bodem en laat de taart ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.
Verwarm het chocoglazuur (1 zakje) ongeveer tien minuten in een schaaltje met heet water.
Verdeel de andere helft Kinder Bueno's® (50 g) over de MonChoutaart.
Doop een lepel in het zakje warme chocoglazuur en maak een zigzag chocoladepatroon over de taart. Garneer de MonChoutaart verder met een decoratiestrooisel, bijvoorbeeld de Glamour Mix (1 zakje).