Een taart om van te watertanden en mee te showen: romige MonChou en speelse Kinder Bueno's® erop. Een ideale smaakcombinatie voor jong en oud!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm.
Smelt de boter (60 g) in een pannetje.
Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter.
Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel.
Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk stevig aan met de bolle kant van een lepel. Laat 10 minuten opstijven in de koelkast.
Klop in een kom de roomkaas (200 g op kamertemperatuur) met een mixer met garden op de hoogste stand in 1 minuut glad.
Voeg het water (100 ml op kamertemperatuur) en de taartmix aan de roomkaas toe en klop dit op de middelste stand tot een egale massa.
Voeg de ongeklopte slagroom (250 ml) toe aan het taartmengsel en klop dit met de mixer op de middelste stand in 1½ minuut tot een egale massa.
Verdeel de helft van de Kinder Bueno's® (50 g) over de taartbodem.
Verdeel het taartmengsel over de bodem en laat de taart ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.
Verwarm het chocoglazuur (1 zakje) ongeveer tien minuten in een schaaltje met heet water.
Verdeel de andere helft Kinder Bueno's® (50 g) over de bovenkant van de MonChoutaart.
Doop een lepel in het zakje warme chocoglazuur en maak een zigzag chocoladepatroon over de taart. Garneer de MonChoutaart verder met een decoratiestrooisel, bijvoorbeeld de Glamour Mix (1 potje).
De recepten van Bakken.nl zijn gemaakt voor de enthousiaste thuisbakker. Lekkere baksels die ook voor beginnende bakkers haalbaar zijn. Bij onze recepten staat plezier in het bakken centraal: niet overdreven moeilijk, maar wel met een tof resultaat. We maken zoveel mogelijk recepten kidsproof, want bakken met je kids is het allerleukste. Op het opruimen na dan.