Een onweerstaanbare Snicker MonChou taart - een bijzonder recept waarin heerlijke chocolade, karamel, pinda's en Snickers® samenkomen! Geniet van de perfecte balans tussen romige MonChou en de verrukkelijke smaak van Snickers in deze Snickers MonChoutaart.
Geen ingewikkelde stappen of ovens- binnen een mum van tijd kun je genieten van deze heerlijke Snicker MonChou taart. Maak indruk op je vrienden en familie met deze smakelijke traktatie, en ze zullen denken dat je uren in de keuken hebt gestaan!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Bekleed de springvorm met het bakpapier.
Smelt de roomboter (60 g) samen met de cacaopoeder (2 el) en voeg vervolgens de taartbodemmix en de pindakaas (1 el) toe. Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de bodemmix en druk stevig aan met de bolle kant van een lepel. Laat 10 minuten afkoelen in de koelkast.
Hak de mini-Snickers (6 stuks), de gezouten pinda’s (2 handjes) en de melkchocolade (50 g) met een mes in kleine stukjes.
Klop in een kom de MonChou met een mixer glad. Voeg het water (100 ml) en de taartmix toe en klop dit op de hoogste stand tot een egale massa.
Voeg de slagroom (250 ml) toe aan het MonChou-taartmengsel en mix dit op de middelste stand in 1 minuut tot een luchtig geheel. Voeg de fijngehakte Snickers®, pinda’s en melkchocolade toe en roer goed door.
Verdeel het mengsel met een spatel over de taartbodem en laat de Snickers® MonChoutaart ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.
Verwarm dan slagroom (50 ml) met karamel (100 g) in een pannetje en blijf roeren totdat het een saus is geworden. Laat iets afkoelen.
Garneer de taart met de karamelsaus door met een lepel lijnen te trekken over de taart. Hak tot slot nog een handje pinda's en twee mini-Snickers® in stukjes en verdeel over de taart. Verdeel eventueel ook hierover weer wat karamelsaus.
De recepten van Bakken.nl zijn gemaakt voor de enthousiaste thuisbakker. Lekkere baksels die ook voor beginnende bakkers haalbaar zijn. Bij onze recepten staat plezier in het bakken centraal: niet overdreven moeilijk, maar wel met een tof resultaat. We maken zoveel mogelijk recepten kidsproof, want bakken met je kids is het allerleukste. Op het opruimen na dan.