Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Recepten
Snickers® MonChoutaart

Snickers® MonChoutaart

Dit recept is van: Bakken.nl team

  1. Snickers MonChou-taart.bakkennl.jpg
Item 1 of 1
Snickers® MonChoutaart
info
Benodigdheden
Stappen

Een onweerstaanbare Snicker MonChou taart - een bijzonder recept waarin heerlijke chocolade, karamel, pinda's en Snickers® samenkomen! Geniet van de perfecte balans tussen romige MonChou en de verrukkelijke smaak van Snickers in deze Snickers MonChoutaart.

Geen ingewikkelde stappen of ovens- binnen een mum van tijd kun je genieten van deze heerlijke Snicker MonChou taart. Maak indruk op je vrienden en familie met deze smakelijke traktatie, en ze zullen denken dat je uren in de keuken hebt gestaan!

20 min.Bereidingstijd
150 min.Opstijftijd
Moeilijkheid
12Porties
MonChoutaartChocoladeSnickersTaartZonder ovenVerjaardag

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Boter (ongezouten roomboter)
    60 g
    Boter (ongezouten roomboter)
  • Cacaopoeder
    2 el (eetlepels)
    Cacaopoeder
  • Pindakaas
    1 el (eetlepels)
    Pindakaas
  • Dr. Oetker MonChoutaart
    1 Pak
    Dr. Oetker MonChoutaart
  •  Pinda’s (gezouten)
    2 handje(s)
    Pinda’s (gezouten)
  • Melkchocolade
    50 g
    Melkchocolade

 

  • Mini Snickers®
    8 Stuk(s)
    Mini Snickers®
  • MonChou®
    200 g
    MonChou®
  • Water
    100 ml
    Water
  • Verse slagroom (onbereid)
    300 ml
    Verse slagroom (onbereid)
  • Karameltoffees (zacht)
    100 g (gram)
    Karameltoffees (zacht)

Keukenspullen

  • Mengkom
    Mengkom
    Bestel dit product online
  • Mixer met gardes
    Mixer met gardes
  • Springvorm Ø22 cm
    Springvorm Ø22 cm
    Bestel dit product online
  • Spatel
    Spatel
    Bestel dit product online
  • Bakpapier
    Bakpapier

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

  1. snickers-monchoutaart-voorbereiden>
Item 1 of 1

1. Voorbereiden

Bekleed de springvorm met het bakpapier.

  1. snickers-monchoutaart-bodemmaken>
  2. snickers-monchoutaart-bodemmaken2>
  3. snickers-monchoutaart-bodemmaken3>
Item 1 of 3

2. Bodem maken

Smelt de roomboter (60 g) samen met de cacaopoeder (2 el) en voeg vervolgens de taartbodemmix en de pindakaas (1 el) toe. Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de bodemmix en druk stevig aan met de bolle kant van een lepel. Laat 10 minuten afkoelen in de koelkast.

  1. snickers-monchoutaart-snickerssnijden>
  2. snickers-monchoutaart-pindas-chocolade>
  3. snickers-monchoutaart-monchoumixen>
  4. snickers-monchoutaart-monchouplusvulling>
  5. snickers-monchoutaart-monchou-opbodem>
Item 1 of 5

3. Snicker MonChoutaart maken

Hak de mini-Snickers (6 stuks), de gezouten pinda’s (2 handjes) en de melkchocolade (50 g) met een mes in kleine stukjes.

Klop in een kom de MonChou met een mixer glad. Voeg het water (100 ml) en de taartmix toe en klop dit op de hoogste stand tot een egale massa.

Voeg de slagroom (250 ml) toe aan het MonChou-taartmengsel en mix dit op de middelste stand in 1 minuut tot een luchtig geheel. Voeg de fijngehakte Snickers®, pinda’s en melkchocolade toe en roer goed door.

Verdeel het mengsel met een spatel over de taartbodem en laat de Snickers® MonChoutaart ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.

  1. snickers-monchoutaart-monchou-karamel>
Item 1 of 1

4. MonChoutaart decoreren

Verwarm dan slagroom (50 ml) met karamel (100 g) in een pannetje en blijf roeren totdat het een saus is geworden. Laat iets afkoelen.

Garneer de taart met de karamelsaus door met een lepel lijnen te trekken over de taart. Hak tot slot nog een handje pinda's en twee mini-Snickers® in stukjes en verdeel over de taart. Verdeel eventueel ook hierover weer wat karamelsaus.

Over dit recept

Bakken.nl team

Dit recept is van Bakken.nl team

De recepten van Bakken.nl zijn gemaakt voor de enthousiaste thuisbakker. Lekkere baksels die ook voor beginnende bakkers haalbaar zijn. Bij onze recepten staat plezier in het bakken centraal: niet overdreven moeilijk, maar wel met een tof resultaat. We maken zoveel mogelijk recepten kidsproof, want bakken met je kids is het allerleukste. Op het opruimen na dan.

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.