Bakken.nl

Wat vond jij er van? Beoordeel dit recept

qr-code

Snickers® MonChoutaart

Een bijzonder monchoutaart recept gecombineerd met heerlijke chocolade, karamel, pinda's en Snickers®!

Bereiden

20 min

Opstijftijd

150 min

Niveau

Gemiddeld

Aantal

12 taartpunten

Voorbereiden

  1. Stap 1

    Bekleed de springvorm met het bakpapier.

Bodem maken

  1. Stap 2

    • 60 g boter (kamertemperatuur)

    • 2 el cacao (poeder)

    • 1 el pindakaas (met stukjes pinda)

    • 1 pak Dr. Oetker MonChoutaart

    Smelt de boter samen met de cacaopoeder en voeg vervolgens de taartbodemmix en de pindakaas toe. Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de bodemmix en druk stevig aan met de bolle kant van een lepel. Laat 10 minuten afkoelen in de koelkast.

MonChou taart maken

  1. Stap 3

    • 1 handje pinda's (gezouten)

    • 50 g melkchocolade

    • 4 mini Snickers®

    Hak de mini snickers, de gezouten pinda’s en de melkchocolade fijn.

  2. Stap 4

    • 200 g MonChou

    • 100 ml water

    Klop in een kom de MonChou met een mixer glad. Voeg het water en de taartmix toe en klop dit op de hoogste stand tot een egale massa.

  3. Stap 5

    • 250 ml slagroom

    Voeg de slagroom aan het MonChou-taartmengsel toe en mix op de middelste stand in 1 minuut tot een luchtige massa. Voeg de fijngehakte Snickers®, pinda’s en melkchocolade toe en roer goed door.

  4. Stap 6

    Verdeel het mengsel over de taartbodem en laat de Snickers® MonChou-taart ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.

Mon Choutaart decoreren

  1. Stap 7

    • 2 mini Snickers®

    • 1 handje pinda's (gezouten)

    • 1 zakje Dr. Oetker Cake & Taart Vulling Salted Caramel (of karamelsaus)

    Garneer de taart met de (salted) karamelsaus door met een lepel rustieke lijnen te trekken over de taart. Hak tot slot nog een handje (gezouten) pinda's en twee mini Snickers® in stukjes en verdeel over de taart. Verdeel eventueel ook hierover weer wat karamelsaus.

Ontvang makkelijk de lekkerste recepten, schrijf je in

Lekker hè al die recepten! Schrijf je in voor onze Bakken.nl nieuwsbrief en krijg elke maand de nieuwste recepten en leuke bakverhalen per e-mail. Zo mis je niets.