Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Recepten
Monchoutaart met kandijkoekjesbodem

Monchoutaart met kandijkoekjesbodem

Dit recept is van: Bakken.nl

  1. Monchou taart met Kandijkoekjesbodem
Item 1 of 1
Monchoutaart met kandijkoekjesbodem
info
Benodigdheden
Stappen

Een klassieke MonChoutaart, die ook nog eens lekker makkelijk te bakken is. Er zitten namelijk voorverkruimelde kandijkoekjes in de bakmix. Hemels lekker!

10 min.Bereidingstijd
120 min.Opstijftijd
Moeilijkheid
12Porties
KandijTaartVerjaardagMonChouKersenThema receptenVerjaardag

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Dr. Oetker MonChoutaart met kandijkoekjesbodem
    1 pak(ken)
    Dr. Oetker MonChoutaart met kandijkoekjesbodem
  • Boter of margarine
    70 g
    Boter of margarine
  • MonChou® (op kamertemperatuur)
    200 g
    MonChou® (op kamertemperatuur)
  • Water (kamertemperatuur)
    100 ml
    Water (kamertemperatuur)
  • Verse slagroom (onbereid)
    250 ml
    Verse slagroom (onbereid)
  • Fruit naar keuze
    1 Blik(ken)
    Fruit naar keuze

Keukenspullen

  • Springvorm Ø24 cm
    Springvorm Ø24 cm
    Bestel dit product online
  • Steelpan
    Steelpan
  • Mengkom
    Mengkom
    Bestel dit product online
  • Mixer met gardes
    Mixer met gardes

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Voorbereiden

Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm.

Smelt de boter of margarine (70 g) in een pannetje, neem de pan van het vuur en roer de inhoud van het zakje kandijkoekjesmix uit de Dr. Oetker MonChoutaart met kandijkoekjesbodem (1 pak) door de gesmolten boter.

Bedek de bodem van de springvorm met de massa en druk, bijvoorbeeld met de achterkant van een lepel, stevig en gelijkmatig aan.

2. Monchoutaart bereiden

Klop in een kom de MonChou (200 g, 2 wikkels op kamertemperatuur) met een mixer met gardes op de hoogste stand in 1 minuut glad. Voeg hierna het water (100 ml) en de taartmix toe en mix op de middelste stand tot een gladde massa.

Voeg de ongeklopte slagroom (250 ml) toe en klop dit met de mixer op de middelste stand in 1½ minuut tot een egale massa.

Giet dit MonChou mengsel over de kandijkoekjesbodem en laat ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.

Versier, indien gewenst, de MonChoutaart vlak voor het serveren met bijvoorbeeld kersenvlaaivulling of fruit naar keuze (1 blik).

  1. Snickers® MonChoutaart
    Gemiddeld
    4
    20 min.
  2. Kinder Bueno® MonChou
    Gemiddeld
    4
    30 min.
  3. MonChoutaart met witte chocolade en speculaas
    Makkelijk
    4
    30 min.
  4. Monchoutaart met kandijkoekjesbodem
    Makkelijk
    4
    10 min.
  5. Knoppers MonChoutaart
    Makkelijk
    4
    15 min.
  6. MonChoutaart met pecan en karamel
    Moeilijk
    0
    30 min.
Item 1 of 6

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.