Een klassieke MonChoutaart, die ook nog eens lekker makkelijk te bakken is. Er zitten namelijk voorverkruimelde kandijkoekjes in de bakmix. Hemels lekker!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm.
Smelt de boter of margarine (70 g) in een pannetje, neem de pan van het vuur en roer de inhoud van het zakje kandijkoekjesmix uit de Dr. Oetker MonChoutaart met kandijkoekjesbodem (1 pak) door de gesmolten boter.
Bedek de bodem van de springvorm met de massa en druk, bijvoorbeeld met de achterkant van een lepel, stevig en gelijkmatig aan.
Klop in een kom de MonChou (200 g, 2 wikkels op kamertemperatuur) met een mixer met gardes op de hoogste stand in 1 minuut glad. Voeg hierna het water (100 ml) en de taartmix toe en mix op de middelste stand tot een gladde massa.
Voeg de ongeklopte slagroom (250 ml) toe en klop dit met de mixer op de middelste stand in 1½ minuut tot een egale massa.
Giet dit MonChou mengsel over de kandijkoekjesbodem en laat ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.
Versier, indien gewenst, de MonChoutaart vlak voor het serveren met bijvoorbeeld kersenvlaaivulling of fruit naar keuze (1 blik).