🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.
Deze geweldige MonChoutaart maak je met Oreo® White Choc, het favoriete chocoladekoekje met een laagje witte chocolade. De combinatie van cacao, witte chocolade en zoete roomkaas van MonChou is een absolute aanrader!
Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.
Bedankt voor je beoordeling!Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Bekleed de bodem van de springvorm met het bijgeleverde bakpapiertje uit de verpakking Dr. Oetker MonChoutaart (1 pak).
Smelt allereerst op laag vuur de boter (60 g) in een pannetje. Maal intussen de Oreo® White Choc (180 g) fijn in de keukenmachine (of ga er flink met een deegroller overheen), neem de pan van het vuur en voeg de verkruimelde Oreo® toe.
Bedek de bodem van de springvorm met de massa en druk gelijkmatig aan (met de achterkant van een lepel gaat het best).
Klop in een kom de twee pakjes MonChou (200 g) met de mixer met garden in 1 minuut glad.
Voeg het water (100 ml op kamertemperatuur) en de taartmix toe en mix dit met de mixer op de middelste stand tot een gladde geheel. Voeg hierna de ongeklopte slagroom (250 ml) toe en klop met de mixer opnieuw op de middelste stand in 1½ minuut tot een egale massa.
Verkruimel of vermaal nogmaals een aantal Oreo® koekjes (100 g) en spatel dit door het beslag. Giet de massa over de koekjesbodem en laat hierna minimaal twee uur opstijven in de koeling.
Versier de MonChoutaart feestelijk met nog een stuk of 4 tot 6 hele en halve Oreo's® White Choc (120 g).