Een verrukkelijke Oreo MonChoutaart die al je guilty pleasures vervult. Knapperige Oreo® White Choc-koekjes met romige witte chocolade, gecombineerd met de zoete verleiding van MonChou-roomkaas.
Of je nu een feestje viert of gewoon jezelf wilt verwennen, deze heerlijke creatie is een absolute aanrader. Dus laat je verleiden door de Oreo MonChoutaart en beleef een smaakervaring die je nog lang zal bijblijven. Geniet van elke hap en maak van elk moment een feest!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Bekleed de bodem van de springvorm met het bijgeleverde bakpapiertje uit de verpakking Dr. Oetker MonChoutaart (1 pak).
Smelt allereerst op laag vuur de boter (60 g) in een pannetje. Maal intussen de Oreo® White Choc (180 g) fijn in de keukenmachine (of ga er flink met een deegroller overheen), neem de pan van het vuur en voeg de verkruimelde Oreo® toe.
Bedek de bodem van de springvorm met de massa en druk gelijkmatig aan (met de achterkant van een lepel gaat het best).
Klop in een kom de twee pakjes MonChou (200 g) met de mixer met garden in 1 minuut glad.
Voeg het water (100 ml op kamertemperatuur) en de taartmix toe en mix dit met de mixer op de middelste stand tot een gladde geheel. Voeg hierna de ongeklopte slagroom (250 ml) toe en klop met de mixer opnieuw op de middelste stand in 1½ minuut tot een egale massa.
Verkruimel of vermaal nogmaals een aantal Oreo® koekjes (100 g) en spatel dit door het beslag. Giet de massa over de koekjesbodem en laat hierna minimaal twee uur opstijven in de koeling.
Versier de Oreo MonChoutaart feestelijk met nog een stuk of 4 tot 6 hele en halve Oreo's® White Choc (120 g).