🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.
Liefdevolle chocoladekoekjes met frambozenjam en roze sprinkles. We hoeven niet uit te leggen waarom je deze Oreo hartjes zo snel mogelijk wilt maken. Serveer ze op een mooi bord en deel uit aan mensen waarvan je houdt.
Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.
Bedankt voor je beoordeling!Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Doe de roomboter (140 g) in een beslagkom en klop het met de mixer zacht en romig.
Voeg de Koopmans koekjesmix (200g) en de cacoapoeder (40 g) toe en kneed de ingrediënten met de hand tot een samenhangend deeg of gebruik hiervoor een mixer met deeghaken.
Neem twee vellen bakpapier en rol het deeg uit tot een plak van 4 mm dikte.
Laat de plak 1 uur opstijven in de koelkast.
Verwarm de oven voor. Elektrische oven op 170°C of heteluchtoven op 150°C (voorkeur voor elektrische oven).
Haal het deeg uit de koelkast en steek hartjes uit het deeg.
Leg de koekjes op de bakplaat.
Bak de koekjes in 9 – 10 minuten gaar.
Klop de roomboter (75 g) en de margarine (60 g) los in een kom voor ongeveer 5 minuten. Voeg de poedersuiker (150 g), frambozenjam (2 el) en het vanillestokje (1/2) toe.
Roer tot een samenhangend geheel.
Doe de vulling in een spuitzak of verdeel het met een mes of lepel over de helft van de hartjes.
Druk het tweede hartje bovenop de vulling.
Doe de Dr. Oetker Rose gold blush sprinkles in een hoog schaaltje. Dip de hartjes door de sprinkles.
Laat de koekjes een nachtje opstijven in de koelkast.