Maak zelf de lekkerste chocolate chip cookies met witte chocolade en heerlijke stukjes Oreo®.
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Verwarm de oven voor (elektrisch 190°C / hetelucht 180°C) en bekleed 2 bakplaten ieder met een vel bakpapier.
Meng bloem (320 g), bakpoeder (0,5 tl), baksoda (1 tl) en het zout (1 tl) in een kom en zet apart.
Klop de boter (175 g) zacht met een mixer met garden. Voeg de suiker (230 g) en de bruine basterdsuiker (135 g) bij de boter en klop tot een luchtig geheel. Voeg de eieren (2 stuks) toe en klop de massa even door.
Doe nu de mix van bloem en bakzouten in de beslagkom en spatel deze voorzichtig door het boter- en eimengsel tot één geheel. Snijd of breek Oreo® koekjes (1 pak) en de witte chocolade (150 g) en meng deze door het chocolate chip cookiesdeeg.
Je kunt ook chocoladedruppels gebruiken in plaats van een chocoladereep.
Rol balletjes van ongeveer 30 gram en leg deze met zeker 2 cm tussenruimte op de bakplaat.
Bak de chocolate chip cookies in ongeveer 9 minuten goudbruin.
Laat de chocolate chip cookies afkoelen op een rooster voor je ze gaat eten, pas als ze zijn afgekoeld worden ze knapperig.