Heerlijke tiramisu met als ultieme Spaanse smaakmaker Licor 43®! Gemakkelijk te bereiden en super lekker als afsluiter voor een diner of gewoon als verwennerij tussendoor.
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Klop de slagroom (250 ml) samen met de suiker (4 el) stijf. Schep de mascarpone (250 g) voorzichtig door de opgeklopte slagroom. Voeg als laatste wat Licor 43 (8 el) toe. De vulling voor de tiramisu is nu klaar.
Snijd ongeveer 1,5 cm af van de lange vingers (1 pak). Leg drie lange vingers naast elkaar en besprenkel ze (met een kwast) met Licor 43 (8 el).
Verdeel, bijvoorbeeld met een spuitzak of met twee lepels, de slagroomvulling over de drie lange vingers. Halveer de aardbeien en frambozen. Duw deze voorzichtig in de vulling.
Duw op de vulling weer drie lange vingers en besprenkel ook deze met Licor 43. Verdeel opnieuw een laagje vulling over de lange vingers. Decoreer als laatste de mini-tiramisu met de aardbeien, frambozen en een blaadje munt.
Zet de mini-tiramisu minimaal 4 uur in de koelkast om op te stijven en om de likeur in te laten trekken.