Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier.
Smelt de boter (70 g) in een pannetje, neem de pan van het vuur en voeg de inhoud van het zakje kruimelbodemmix toe.
Bedek de bodem van de springvorm met de massa en druk, met bijvoorbeeld de achterkant van een lepel, gelijkmatig aan.
Klop in een kom de roomkaas (200 g op kamertemperatuur) met een mixer met garden op de hoogste stand in 1 minuut glad.
Voeg het water (100 ml op kamertemperatuur) en de taartmix aan de roomkaas toe en klop dit op de middelste stand tot een egale massa.
Voeg de ongeklopte slagroom (250 ml) toe aan het taartmengsel en klop dit met de mixer op de middelste stand in 1½ minuut tot een egale massa.
Verdeel het taartmengsel over de bodem en laat de taart ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.
Rooster de pecannoten (115 g) in een koekenpan of in de oven en verspreid deze over de MonChoutaart.
Giet de karamelsaus (een paar eetlepels) over de pecannoten.
De recepten van Bakken.nl zijn gemaakt voor de enthousiaste thuisbakker. Lekkere baksels die ook voor beginnende bakkers haalbaar zijn. Bij onze recepten staat plezier in het bakken centraal: niet overdreven moeilijk, maar wel met een tof resultaat. We maken zoveel mogelijk recepten kidsproof, want bakken met je kids is het allerleukste. Op het opruimen na dan.