🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Recepten Bak & Spaar
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Inloggen
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Terug Menu

  • Bak & Spaar
    • Bak & Spaar Shop
  • Recepten
    • Favoriete recepten
    • Zoete recepten
      • Zoete recepten
      • Taart
        • Taart
        • Appeltaart
        • Biscuittaart
        • Cheesecake
        • Chocoladetaart
        • Fruittaart recepten
        • Slof
        • Worteltaart
      • Zonder oven
      • Brownies
      • Cake
        • Cake
        • Appelcake
        • Bananenbrood
        • Cupcakes & muffins
        • Kruidcake
        • Kwarkcake
        • Red velvet
        • Stroopwafel
        • Tulband
      • Desserts
      • Donuts
      • Gebak
      • Koekjes
      • Pannenkoeken
      • Soezen
      • Wafels
      • Zoet brood
      • Oliebollen
    • Hartige recepten
      • Hartige recepten
      • Bladerdeeg
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Hartige taart
      • Quiche
    • Lifestyle recepten
      • Lifestyle recepten
      • Glutenvrij bakken
      • Lactosevrij bakken
      • Vegan bakken
      • Vegetarisch bakken
    • Thema recepten
      • Thema recepten
      • Winter
      • Feestdagen
        • Feestdagen
        • Valentijn
        • Koningsdag
        • Pasen
        • Moederdag
        • Vaderdag
        • Halloween
        • Sinterklaas
        • Kerst
        • Oud & Nieuw
      • Verjaardag
      • Bakken met kinderen
        • Bakken met kinderen
        • Kindertraktaties
      • Geboorte
      • Brunch
      • High tea
      • Regenboog
    • Baktips
  • Bak & spaar shop
  • Profiel
    • Profiel
    • Account aanpassen
    • Wachtwoord wijzigen
    • Bestelgeschiedenis
    • Favoriete recepten
    • Favoriete producten
  • Contact
Zoete recepten
Taart
Appeltaart Biscuittaart Cheesecake Chocoladetaart Fruittaart recepten Slof Worteltaart
Zonder oven Brownies
Cake
Appelcake Bananenbrood Cupcakes & muffins Kruidcake Kwarkcake Red velvet Stroopwafel Tulband
Desserts Donuts Gebak Koekjes Pannenkoeken Soezen Wafels Zoet brood Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg Borrelhapjes Brood Hartige taart Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken Lactosevrij bakken Vegan bakken Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn Koningsdag Pasen Moederdag Vaderdag Halloween Sinterklaas Kerst Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte Brunch High tea Regenboog
Baktips
Recepten
MonChoutaart met witte chocolade en speculaas

MonChoutaart met witte chocolade en speculaas

Dit recept is van: Bakken.nl team

monchou-taart-met-witte-chocolade-en-speculaas
MonChoutaart met witte chocolade en speculaas
Info Benodigdheden Stappen

Een taart om van te watertanden: romige MonChou, witte chocolade en speculaas. Een super lekkere smaakcombinatie!

30 min. Bereidingstijd
120 min. Opstijftijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
10-12 Porties
MonChoutaart Chocolade MonChou Taart Speculaas MonChou Zonder oven
4
15 beoordelingen Geef jouw mening
Dit recept al eens gemaakt? Beoordeel het recept.

Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.

Bedankt voor je beoordeling!
${ message.value }
${ message.value }

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Speculaas
    150 g
    Speculaas
  • Boter (ongezouten roomboter)
    80 g
    Boter (ongezouten roomboter)
  • Dr. Oetker MonChoutaart
    1 pak(ken)
    Dr. Oetker MonChoutaart
  • MonChou®
    200 g
    MonChou®

 

  • Water
    100 ml
    Water
  • Verse slagroom (onbereid)
    250 ml
    Verse slagroom (onbereid)
  •  
    150 g
    Chocolade vlokken (wit)

Keukenspullen

  • Springvorm Ø24 cm
    Springvorm Ø24 cm
    Bestel dit product online
  • Pan
    Pan
  • Mixer met gardes
    Mixer met gardes
    Productdetails
  • Eetlepel
    Eetlepel

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Voorbereiden

Maal of hak de speculaasjes (150 g) fijn.

2. Kruimelbodem maken

Smelt de boter (80 g) in een pannetje. Neem van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix uit de Dr. Oetker MonChoutaart (1 pak) samen met de helft van de gemalen speculaasjes door de gesmolten boter.

Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk stevig aan met de bolle kant van een lepel. Laat opstijven in de koelkast.

3. MonChoutaart maken

Klop in een kom de MonChou (200 g) met een mixer met garden op de hoogste stand in 1 minuut glad.

Voeg het water (100 ml) en de taartmix aan de MonChou toe en klop dit op de middelste stand in 1,5 minuut tot een egale massa.

Voeg de ongeklopte slagroom (250 ml) toe aan het taartmengsel en klop het in 1,5 minuut tot een glad MonChoutaartmengsel.

Verdeel het MonChoutaartmengsel over de bodem en laat de taart ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.

4. MonChoutaart decoreren

Druk de overige fijn gemalen speculaasjes tegen de zijkant van de MonChoutaart.

Garneer de MonChoutaart met de witte chocoladevlokken (150 g).

Over dit recept

Bakken.nl team

Dit recept is van Bakken.nl team

De recepten van Bakken.nl zijn gemaakt voor de enthousiaste thuisbakker. Lekkere baksels die ook voor beginnende bakkers haalbaar zijn. Bij onze recepten staat plezier in het bakken centraal: niet overdreven moeilijk, maar wel met een tof resultaat. We maken zoveel mogelijk recepten kidsproof, want bakken met je kids is het allerleukste. Op het opruimen na dan.

 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2023 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.