Een taart om van te watertanden: romige MonChou, witte chocolade en speculaas. Een super lekkere smaakcombinatie!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Maal of hak de speculaasjes (150 g) fijn.
Smelt de boter (80 g) in een pannetje. Neem van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix uit de Dr. Oetker MonChoutaart (1 pak) samen met de helft van de gemalen speculaasjes door de gesmolten boter.
Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk stevig aan met de bolle kant van een lepel. Laat opstijven in de koelkast.
Klop in een kom de MonChou (200 g) met een mixer met garden op de hoogste stand in 1 minuut glad.
Voeg het water (100 ml) en de taartmix aan de MonChou toe en klop dit op de middelste stand in 1,5 minuut tot een egale massa.
Voeg de ongeklopte slagroom (250 ml) toe aan het taartmengsel en klop het in 1,5 minuut tot een glad MonChoutaartmengsel.
Verdeel het MonChoutaartmengsel over de bodem en laat de taart ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.
Druk de overige fijn gemalen speculaasjes tegen de zijkant van de MonChoutaart.
Garneer de MonChoutaart met de witte chocoladevlokken (150 g).
De recepten van Bakken.nl zijn gemaakt voor de enthousiaste thuisbakker. Lekkere baksels die ook voor beginnende bakkers haalbaar zijn. Bij onze recepten staat plezier in het bakken centraal: niet overdreven moeilijk, maar wel met een tof resultaat. We maken zoveel mogelijk recepten kidsproof, want bakken met je kids is het allerleukste. Op het opruimen na dan.