Ontdek de snelste en makkelijkste Sinterklaas traktatie: deze Sinterklaas fudge met slechts 3 ingrediënten! Gebruik gecondenseerde melk en chocolade voor de meest verrukkelijke chocoladefudge. Versier het met strooigoed, en zelfs de Sint begint te watertanden!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Bekleed de bakvorm met bakpapier, waarbij je ervoor zorgt dat het papier over de randen hangt. Dit maakt het later gemakkelijker om de Sinterklaas fudge uit de vorm te tillen met behulp van het bakpapier.
Doe de chocolade (melk of puur 200 g) en de gecondenseerde melk (1/2 blikje) in een pannetje en smelt het voorzichtig tot een geheel. Roer de kruidnootjes door de fudge en zet even apart.
Doe de witte chocolade (200 g) en de gecondenseerde melk (½ blikje) in een pannetje en smelt het voorzichtig tot een geheel. Zet even apart.
Vul de bakvorm met de bruine fudge en strijk het gelijkmatig uit. Laat het kort afkoelen.
Vul de bakvorm vervolgens met de witte chocolade fudge en druk het Sint-snoepgoed stevig in de fudge.
Plaats de bakvorm in de koelkast en laat de fudge ten minste 1 uur stevig worden.