Een lekkere proteïne pannenkoek met pindakaas en blauwe bessen. Dat is fijn herstellen na het sporten! Ook heerlijk als ontbijt.
Mislukt jouw eerste pannenkoek altijd of kun je wel wat pannenkoeken baktips gebruiken? Lees dan de experttips op de Pannenkoeken Baktips pagina van Koopmans.
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Schud de fles een paar keer met de dop naar beneden, zodat de mix goed loskomt van de bodem.
Open de fles en voeg de melk (400 ml) toe tot aan de markering op de zijkant van de fles. Voeg vervolgens de pindakaas (1,5 el) toe.
Sluit de fles zorgvuldig. Draai de fles om met de dop naar beneden. Controleer of alle mix van de bodem los komt. Indien dit niet het geval is, geef de fles dan een stevige tik zodat het wel loskomt. Schud gedurende 1 minuut krachtig totdat de mix geheel met de melk is gemengd.
Verhit een klontje boter of een scheutje olie in een hete pannenkoekenpan. Schenk wat pannenkoekbeslag in de hete pan. Laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoek aan beide zijden goudbruin.
Rol de pannenkoeken op. Garneer met de blauwe bessen (150 g), amandelen (1 handje) en eventueel wat honing.
Al sinds 1846 maakt Koopmans het Nederlandse gezinnen gemakkelijk om zelf iets lekkers te bakken. We horen regelmatig: ‘ik bak met Koopmans, want dan weet ik zeker dat het lukt’. En daar zijn we best trots op. Jaren geleden begon het met een boekweitmolen in Holwerd en inmiddels staan onze producten in alle supermarkten.