🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Recepten Bak & Spaar
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Inloggen
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Terug Menu

  • Bak & Spaar
    • Bak & Spaar Shop
  • Recepten
    • Favoriete recepten
    • Zoete recepten
      • Zoete recepten
      • Taart
        • Taart
        • Appeltaart
        • Biscuittaart
        • Cheesecake
        • Chocoladetaart
        • Fruittaart recepten
        • Slof
        • Worteltaart
      • Zonder oven
      • Brownies
      • Cake
        • Cake
        • Appelcake
        • Bananenbrood
        • Cupcakes & muffins
        • Kruidcake
        • Kwarkcake
        • Red velvet
        • Stroopwafel
        • Tulband
      • Desserts
      • Donuts
      • Gebak
      • Koekjes
      • Pannenkoeken
      • Soezen
      • Wafels
      • Zoet brood
      • Oliebollen
    • Hartige recepten
      • Hartige recepten
      • Bladerdeeg
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Hartige taart
      • Quiche
    • Lifestyle recepten
      • Lifestyle recepten
      • Glutenvrij bakken
      • Lactosevrij bakken
      • Vegan bakken
      • Vegetarisch bakken
    • Thema recepten
      • Thema recepten
      • Winter
      • Feestdagen
        • Feestdagen
        • Valentijn
        • Koningsdag
        • Pasen
        • Moederdag
        • Vaderdag
        • Halloween
        • Sinterklaas
        • Kerst
        • Oud & Nieuw
      • Verjaardag
      • Bakken met kinderen
        • Bakken met kinderen
        • Kindertraktaties
      • Geboorte
      • Brunch
      • High tea
      • Regenboog
    • Baktips
  • Bak & spaar shop
  • Profiel
    • Profiel
    • Account aanpassen
    • Wachtwoord wijzigen
    • Bestelgeschiedenis
    • Favoriete recepten
    • Favoriete producten
  • Contact
Zoete recepten
Taart
Appeltaart Biscuittaart Cheesecake Chocoladetaart Fruittaart recepten Slof Worteltaart
Zonder oven Brownies
Cake
Appelcake Bananenbrood Cupcakes & muffins Kruidcake Kwarkcake Red velvet Stroopwafel Tulband
Desserts Donuts Gebak Koekjes Pannenkoeken Soezen Wafels Zoet brood Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg Borrelhapjes Brood Hartige taart Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken Lactosevrij bakken Vegan bakken Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn Koningsdag Pasen Moederdag Vaderdag Halloween Sinterklaas Kerst Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte Brunch High tea Regenboog
Baktips
Recepten
Pavlova met rood fruit

Pavlova met rood fruit

Dit recept is van: Taylor & Colledge

Pavlova met rood fruit maken
Pavlova met rood fruit
Info Benodigdheden Stappen

Altijd al pavlova willen maken? Met dit pavlova recept maak je heel gemakkelijk een overheerlijk dessert. Deze pavlova met rood fruit is gegarneerd met romige vanilleslagroom en frisse muntblaadjes.

105 min. Bereidingstijd
70 min. Baktijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
Vanille Desserts Meringue Rood fruit Kerst
0
Nog geen beoordelingen Geef jouw mening
Dit recept al eens gemaakt? Beoordeel het recept.

Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.

Bedankt voor je beoordeling!
${ message.value }
${ message.value }

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Eiwit (op kamertemperatuur)
    4 Stuk(s)
    Eiwit (op kamertemperatuur)
  • Zout
    1 snufje(s)
    Zout
  • Suiker (kristalsuiker)
    200 g (gram)
    Suiker (kristalsuiker)
  •  
    1 tl (theelepels)
    Azijn
  • Maizena (bijv. Koopmans)
    2 tl (theelepels)
    Maizena (bijv. Koopmans)
  • Verse slagroom (onbereid)
    250 ml
    Verse slagroom (onbereid)
  • Taylor & Colledge Biologisch Bourbon-Vanille-Extract
    2 el (eetlepels)
    Taylor & Colledge Biologisch Bourbon-Vanille-Extract

 

  • Frambozen
    50 g (gram)
    Frambozen
  • Aalbessen
    70 g (gram)
    Aalbessen
  • Bramen
    50 g (gram)
    Bramen
  • Blauwe bessen
    100 g (gram)
    Blauwe bessen
  • Aardbeien
    70 g (gram)
    Aardbeien
  • Munt (vers)
    2 takje(s)
    Munt (vers)

Keukenspullen

  • Bakplaat met bakpapier
    Bakplaat met bakpapier
  • Pannenlikker (of spatel)
    Pannenlikker (of spatel)
    Bestel dit product online
  • Mixer met gardes
    Mixer met gardes
    Productdetails

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Voorbereiden

Verwarm de oven voor op 180°C. Leg een vel bakpapier op een bakplaat en teken een cirkel van 23 cm op het papier. Draai vervolgens om.

2. Pavlova meringue bereiden

Klop de eiwitten (4 stuks) met een snufje zout in een grote kom op hoge snelheid tot een stevig mengsel.

Klop op middelhoge snelheid en voeg langzaam de suiker (200 g) toe. Klop tot er glanzende pieken ontstaan.

Spatel hier vervolgens de maizena (2 tl) en azijn (1 tl) door, gebruik hiervoor een rubberen spatel.

Schep de meringue binnen de cirkel op het bakpapier. Zet de bakplaat in de oven en zet de temperatuur op 100°C.

3. Pavlova bakken

Bak 60-70 minuten en zet dan de oven uit. Houd de deur gesloten en laat de pavlova ongeveer 30 minuten afkoelen. Zet de pavlova voorzichtig op een taartplateau.

4. Decoreren

Klop de slagroom (250 ml) met het bourbon-vanille-extract (2 el) en een beetje suiker (naar smaak) stijf. Garneer de pavlova met de slagroom, bessen en verse munt.

Meer feestelijke recepten

Appel kaneel macarons
Moeilijker
5
30 min.
Pavlova met rood fruit
Moeilijk
-
105 min.
Double chocolate tulband
Gemiddeld
3
25 min.
Amaretto cupcakes met witte chocolademousse
Moeilijk
5
30 min.
Chocolade bomb mirror cakes
Moeilijk
3
45 min.
 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2023 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.