Wil je uitpakken deze passen, maar het jezelf niet te moeilijk maken? Dan is onze MonChou Paastaart met chocoglazuur de perfecte keuze. Maak de MonChoutaart van tevoren en giet voor serveren het glazuur er overheen.
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm.
Smelt de boter (60 g) in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter. Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Zet de vorm ca. 10 minuten in de koelkast.
Klop in kom de roomkaas (200 g op kamertemperatuur) met een mixer met gardes glad.
Voeg het water (100 ml op kamertemperatuur) en de taartmix aan de roomkaas toe en klop dit op de hoogste stand tot een egale massa.
Voeg de ongeklopte slagroom (250 ml) toe aan het MonChoutaart mengsel en klop dit met de mixer op de middelste stand in 1 minuut tot een luchtige massa.
Verdeel het MonChoutaart mengsel over de bodem en laat de MonChoutaart ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.
Breng water aan de kook en giet dit in een kommetje. Leg het chocoglazuur (1 zakje) in het kommetje gedurende 10 minuten. Kneed het zakje daarna even door en het is klaar voor gebruik.
Giet de chocoglazuur over de taart.
Breek de holle eieren open en druk deze in het glazuur, versier de taart verder met de dragee eitjes.
Snij de taart met een heet mes om mooie strakke stukken te krijgen.