🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Recepten Bak & Spaar
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Inloggen
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Terug Menu

  • Bak & Spaar
    • Bak & Spaar Shop
  • Recepten
    • Favoriete recepten
    • Zoete recepten
      • Zoete recepten
      • Taart
        • Taart
        • Appeltaart
        • Biscuittaart
        • Cheesecake
        • Chocoladetaart
        • Fruittaart recepten
        • Slof
        • Worteltaart
      • Zonder oven
      • Brownies
      • Cake
        • Cake
        • Appelcake
        • Bananenbrood
        • Cupcakes & muffins
        • Kruidcake
        • Kwarkcake
        • Red velvet
        • Stroopwafel
        • Tulband
      • Desserts
      • Donuts
      • Gebak
      • Koekjes
      • Pannenkoeken
      • Soezen
      • Wafels
      • Zoet brood
      • Oliebollen
    • Hartige recepten
      • Hartige recepten
      • Bladerdeeg
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Hartige taart
      • Quiche
    • Lifestyle recepten
      • Lifestyle recepten
      • Glutenvrij bakken
      • Lactosevrij bakken
      • Vegan bakken
      • Vegetarisch bakken
    • Thema recepten
      • Thema recepten
      • Winter
      • Feestdagen
        • Feestdagen
        • Valentijn
        • Koningsdag
        • Pasen
        • Moederdag
        • Vaderdag
        • Halloween
        • Sinterklaas
        • Kerst
        • Oud & Nieuw
      • Verjaardag
      • Bakken met kinderen
        • Bakken met kinderen
        • Kindertraktaties
      • Geboorte
      • Brunch
      • High tea
      • Regenboog
    • Baktips
  • Bak & spaar shop
  • Profiel
    • Profiel
    • Account aanpassen
    • Wachtwoord wijzigen
    • Bestelgeschiedenis
    • Favoriete recepten
    • Favoriete producten
  • Contact
Zoete recepten
Taart
Appeltaart Biscuittaart Cheesecake Chocoladetaart Fruittaart recepten Slof Worteltaart
Zonder oven Brownies
Cake
Appelcake Bananenbrood Cupcakes & muffins Kruidcake Kwarkcake Red velvet Stroopwafel Tulband
Desserts Donuts Gebak Koekjes Pannenkoeken Soezen Wafels Zoet brood Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg Borrelhapjes Brood Hartige taart Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken Lactosevrij bakken Vegan bakken Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn Koningsdag Pasen Moederdag Vaderdag Halloween Sinterklaas Kerst Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte Brunch High tea Regenboog
Baktips
Recepten
MonChou Paastaart met chocoglazuur

MonChou Paastaart met chocoglazuur

Dit recept is van: Annet

MonChou Paastaart recept
MonChou Paastaart met chocoglazuur
Info Benodigdheden Stappen

Wil je uitpakken deze passen, maar het jezelf niet te moeilijk maken? Dan is onze MonChou Paastaart met chocoglazuur de perfecte keuze. Maak de MonChoutaart van tevoren en giet voor serveren het glazuur er overheen.

15 min. Bereidingstijd
120 min. Opstijftijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
10-12 Porties
Pasen Zonder oven Chocolade
3
14 beoordelingen Geef jouw mening
Dit recept al eens gemaakt? Beoordeel het recept.

Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.

Bedankt voor je beoordeling!
${ message.value }
${ message.value }

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Dr. Oetker MonChoutaart met kandijkoekjesbodem
    1 Pak
    Dr. Oetker MonChoutaart met kandijkoekjesbodem
  • MonChou®
    200 g (gram)
    MonChou®
  • Slagroom (ongezoet)
    250 ml
    Slagroom (ongezoet)
  • Boter of margarine
    60 g (gram)
    Boter of margarine

 

  • Water (kamertemperatuur)
    100 ml
    Water (kamertemperatuur)
  • Dr. Oetker Glazuur Choco
    1 Zakje(s)
    Dr. Oetker Glazuur Choco
  • Paaseitjes Chocola (hol) ca. 5cm hoog
    1 Zakje(s)
    Paaseitjes Chocola (hol) ca. 5cm hoog
  • Paaseitjes (dragee)
    1 Zakje(s)
    Paaseitjes (dragee)

Keukenspullen

  • Springvorm Ø24 cm
    Springvorm Ø24 cm
  • Mixer met gardes
    Mixer met gardes
    Productdetails
  • Kommetje
    Kommetje

Stappen

1. Taartbodem bereiden

Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm.

Smelt de boter (60 g) in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter. Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Zet de vorm ca. 10 minuten in de koelkast.

2. MonChoutaart bereiden

Klop in kom de roomkaas (200 g op kamertemperatuur) met een mixer met gardes glad.

Voeg het water (100 ml op kamertemperatuur) en de taartmix aan de roomkaas toe en klop dit op de hoogste stand tot een egale massa.

Voeg de ongeklopte slagroom (250 ml) toe aan het MonChoutaart mengsel en klop dit met de mixer op de middelste stand in 1 minuut tot een luchtige massa.

Verdeel het MonChoutaart mengsel over de bodem en laat de MonChoutaart ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.

3. MonChou paastaart decoreren

Breng water aan de kook en giet dit in een kommetje. Leg het chocoglazuur (1 zakje) in het kommetje gedurende 10 minuten. Kneed het zakje daarna even door en het is klaar voor gebruik.

Giet de chocoglazuur over de taart.

Breek de holle eieren open en druk deze in het glazuur, versier de taart verder met de dragee eitjes.

Snij de taart met een heet mes om mooie strakke stukken te krijgen.

Meer paastaart recepten

Lammetjestaart
Gemiddeld
4
40 min.
Pasen verrassingstaart
Moeilijk
4
75 min.
MonChou taart met chocolade eieren
Gemiddeld
3
50 min.
Feestelijke paasappeltaart
Gemiddeld
4
60 min.
Vrolijke paashaastaart
Moeilijk
4
50 min.
MonChou Paastaart met chocoglazuur
Makkelijk
3
15 min.
 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2023 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.