Jouw favoriete brownies tover je heel eenvoudig om tot super schattige sneeuwpopjes.
Gebruik botercrème in plaats van slagroom voor extra stevige toeven op de brownies.
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Verwarm de oven voor (elektrisch 180°C / hetelucht 160°C ). Vouw de randjes van de bijgeleverde bakvorm om.
Mix de boter (50 g) in een beslagkom met de mixer tot een romige crème.
Voeg de browniemix en het water (100 ml) toe en meng alles met de mixer met gardes op de laagste stand goed door elkaar. Mix nog 1 minuut op de middelste stand tot een glad beslag.
Plaats de bakvorm op het rooster in het midden van de voorverwarmde oven. Bak de brownies gaar in ca. 40 minuten.
Klop met een mixer de slagroom (250 ml) samen met de suiker (1 zakje Dr. Oetker Suiker met Vanillesmaak) en de Klop-Fix (1 zakje Dr.Oetker Klop-Fix) tot een stevige slagroom en schep in een spuitzak. Leg eventueel in de koelkast.
Neem een worteltje en snijd hier een klein neusje uit. Gebruik eventueel satéprikkers om er een wortelstructuur in te kerven.
Spuit met de decoratiestiften (Dr. Oetker Decoratiestiften Choco & Karamel) oogjes en een mond op de marshmallows. Gebruik de decoratiestiften om de oranje wortelneusjes aan de marshmallows te plakken.
Spuit een mooie toef slagroom op ieder stuk brownie en druk daar een marshmallow in. Maak knoopjes door de rode bolletjes uit het Christmas Party (Dr. Oetker) busje te gebruiken en te plaatsen op de slagroom.
Breek de zoute stokjes en steek deze in de marshmallow zodat de sneeuwpop armen heeft.