🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Shop Recepten

Shop

Naar de shop Profiel Winkelwagen

Meer van bakken.nl

Recepten Bak & spaar shop
Brood Brownies
Cake
Bananenbrood Cupcakes Kruidcake Kwarkcake Stroopwafelcake
Hartig
Borrelhapjes Bladerdeeg Hartige taart
Koekjes
No Bake
Kwarktaart MonChoutaart
Pannenkoeken
American Pancakes
Taart
Appeltaart Cheesecake Chocoladetaart Kwarktaart Lemon Meringue Mini taartjes MonChoutaart
Toetjes
Thema's
Sinterklaas Kerst Bakken met kinderen Kindertraktaties Oud & Nieuw Rainbow Unicorn Verjaardag Valentijn Pasen Moederdag Halloween
Recepten
Pannenkoeken met gebakken uienringen, peterselie en kaas

Pannenkoeken met gebakken uienringen, peterselie en kaas

Dit recept is van: Koopmans

Hartige pannenkoek met gebakken uiringen peterselie en kaas

Pannenkoeken met gebakken uienringen, peterselie en kaas

Info Benodigdheden Stappen

Kaas, ui en een beetje peterselie. Dat klinkt als een hele lekkere combinatie, zeker in pannenkoeken. Met dit pannenkoekrecept bak je 5 heerlijke kaas-ui pannenkoeken!

10 min. Bereidingstijd
4 min. Baktijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
5 Porties
Kaas Uien Hartig Pannenkoeken
Log in om je favoriete recepten te bewaren

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Koopmans Schudfles Pannenkoeken Origineel
    Koopmans Schudfles Pannenkoeken Origineel
  • Melk
    400 g (gram)
    Melk
  •  
    2 stuks
    Ui
  •  
    200 g (gram)
    Geraspte kaas
  •  
    1 handje(s)
    Peterselie

Keukenspullen

  • Koekenpan
    Koekenpan
  •  
    Boter (of olie om te bakken)

Stappen

1. Voorbereiden

Schud de Koopmans Schudfles Pannenkoeken Origineel een paar keer met de dop naar beneden, zodat de mix goed loskomt van de bodem van de fles.

2. Kaas-ui-pannenkoeken bakken

Open de fles en voeg melk (400 ml) toe tot aan de markering op de zijkant van de fles. Vul daarna niet meer bij. Sluit de fles zorgvuldig. Draai de fles om met de dop naar beneden. Controleer of alle mix van de bodem loskomt. Indien dit niet het geval is, geef de fles dan een stevige tik zodat het loskomt. Schud gedurende circa 1 minuut krachtig totdat de mix geheel met de melk is gemengd. Verhit een klontje boter of een scheutje olie in een hete koekenpan. Bak een deel van de uien (2 stuks) in dunne, halve ringen even aan en laat ze licht goudbruin worden. Schenk wat pannenkoekenbeslag in de hete pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoek aan beide zijden goudbruin. Bestrooi de pannenkoek met een gedeelte van de geraspte kaas (200 g) en laat dit smelten. Bestrooi de kaas-ui-pannenkoek met fijngesneden peterselie (handje).

 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

 

 

Voor 23:00 besteld? Dezelfde werkdag op de bus.

 

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

WhatsApp

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2021 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.