Tover een Monchoutaart met kandijkoekjes om tot de lekkerste kerstkrans.
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm.
Smelt de boter (70 g) in een pannetje, neem van het vuur en roer de inhoud van het zakje kandijkoekjesmix door de gesmolten boter. Bedek de bodem van de springvorm met de massa en druk met bijvoorbeeld de achterkant van een lepel stevig en gelijkmatig aan.
Klop in een kom de MonChou (200 g) met een mixer met gardes op de hoogste stand in 1 minuut glad. Voeg hierna het water (50 ml) en de taartmix van Dr. Oetker MonChoutaart met kandijkoekjes toe en mix op de middelste stand tot een gladde massa.
Voeg de helft van de ongeklopte slagroom (250 ml) toe en klop dit met de mixer op de middelste stand in 1½ minuut tot een egale massa.
Giet het MonChoumengsel over de kandijkoekjesbodem en laat ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.
Klop de rest van de slagroom (250 ml) op en voeg het zakje vanillesuiker toe.
Doe in een spuitzak en spuit een mooie krans op de MonChoutaart.
Decoreer met rood fruit en verse muntblaadjes.