Een lekkere kindertraktatie! Dit leuke hapje vinden de kinderen gegarandeerd lekker. Binnen tien minuten staat de knakworstjes in de bladerdeeg in de oven. Ook leuk om samen te maken met de jonge bakkers!
Dit kinderhapje wordt met een beetje pesto ook heerlijk voor volwassenen. Je kunt de knakworst ook vervangen door een vegetarische versie, of door een stukje groentebal. Of probeer wat spannends... Dit gerecht lukt namelijk altijd!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Ontdooi de plakjes bladerdeeg (1 pak) en verwarm intussen de oven voor (elektrisch 200°C / hetelucht 180°C).
Snijd de plakjes bladerdeeg doormidden.
Leg een knakworstje op de plakjes bladerdeeg. Rol het plakje bladerdeeg om het knakworstje. Plaats de rolletjes op de bakplaat.
Bestrijk het bladerdeeg met een losgeklopt ei.
Bak de bladerdeeghapjes in het midden van de voorverwarmde oven op 200°C in 15 tot 20 minuten gaar en goudbruin.
Wil je meer weten over het bewaren van bladerdeeg? In ons artikel 'Bladerdeeg opnieuw invriezen' vind je alles wat je moet weten.
Je kunt met knakworstjes in bladerdeeg heel makkelijk variëren in vorm, smaak of soort. Wat dacht je bijvoorbeeld van:
Pesto tovert dit hartige (borrel)hapje om van een kindersnack naar een allemansvriend. Verrassend lekker!
Knakworstjes in bladerdeeg smaken net zo goed met vegetarische knakworstjes, een stukje groentebal of een reepje groenteburger!
Maak een pakketje van de knakworstjes in bladerdeeg en vul 'm met kaas of andere dingen uit je koelkast. De variatiemogelijkheden zijn eindeloos!
Al sinds 1846 maakt Koopmans het Nederlandse gezinnen gemakkelijk om zelf iets lekkers te bakken. We horen regelmatig: ‘ik bak met Koopmans, want dan weet ik zeker dat het lukt’. En daar zijn we best trots op. Jaren geleden begon het met een boekweitmolen in Holwerd en inmiddels staan onze producten in alle supermarkten.