Deze bladerdeeghapjes vul je met gekruid gehakt. Een heel eenvoudig en heel lekker hapje!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Verwarm de oven voor (elektrisch 200°C / hetelucht 180°C). Leg het bakpapier op de bakplaat of gebruik boter om de bakplaat in te vetten.
Laat de Koopmans Bladerdeeg (5 plakjes) ontdooien en verwijder de folie.
Meng de gehaktkruiden (1 handje) en de chilisaus (naar smaak) door het gehakt (150 g) en breng op smaak met wat zout (snufje) en peper (snufje). Maak er tien balletjes van.
Geen gehaktkruiden in huis? Maak je eigen gehaktkruiden! Meng wat chilipoeder, paprikapoeder, gemberpoeder, knoflookpoeder en kerrie.
Snijd de bladerdeegplakjes in twee stroken en wikkel de balletjes gehakt erin.
Bestrijk de bladerdeeghapjes met het losgeklopt ei (1 stuk) en leg ze met de plakrand naar beneden op de bakplaat.
Bak de bladerdeeghapjes met gekruid gehakt goudbruin in ongeveer 20 minuten gaar.
Al sinds 1846 maakt Koopmans het Nederlandse gezinnen gemakkelijk om zelf iets lekkers te bakken. We horen regelmatig: ‘ik bak met Koopmans, want dan weet ik zeker dat het lukt’. En daar zijn we best trots op. Jaren geleden begon het met een boekweitmolen in Holwerd en inmiddels staan onze producten in alle supermarkten.