Een kerstlunch op school? Maak deze prachtige bladerdeegster met knakworstjes. Ook leuk om samen te bakken met kinderen. Succes gegarandeerd!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Ontdooi in ongeveer 10 minuten het bladerdeeg (15 vellen). Verwijder de folies.
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verwarm de oven voor (elektrisch 200°C / hetelucht 180°C).
Snijd alle bladerdeegvellen in 4 gelijke strookjes. Rol om ieder mini-knakworstje (2 blikken) een strookje bladerdeeg. Zo heb je uiteindelijk 60 knakworstjes in bladerdeeg.
Verdeel de bladerdeeg rolletjes (met het knakworstje naar boven) op het bakpapier zodat de vorm van een ster ontstaat.
Kluts het ei los. Bestrijk vervolgens de knakworstjes in bladerdeeg hiermee. Plaats de bladerdeegster gedurende 20 tot 30 minuten in het midden dan van de oven, totdat deze gaar is en goudbruin kleurt.
Al sinds 1846 maakt Koopmans het Nederlandse gezinnen gemakkelijk om zelf iets lekkers te bakken. We horen regelmatig: ‘ik bak met Koopmans, want dan weet ik zeker dat het lukt’. En daar zijn we best trots op. Jaren geleden begon het met een boekweitmolen in Holwerd en inmiddels staan onze producten in alle supermarkten.