Deze hazelnootbrownies zijn om je vingers bij af te likken! Een browniemix, een zakje hazelnoten, wat water en boter... en klaar zijn je hazelnootbrownies!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Neem de bakvorm uit de verpakking. Druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden. Zorg dat de boter (50 g) op kamertemperatuur is. Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de oven voor (elektrisch 175°C / hetelucht 175°C).
Klop met de mixer de boter los in een beslagkom. Voeg de bakmix en het water (100 ml) toe en mix het geheel 1 minuut op de middelste stand tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over de brownievorm.
Hak de hazelnoten (1 zakje) in grove stukken en verdeel de gehakte hazelnoten over het browniebeslag.
Bak de hazelnootbrownies ongeveer 35 tot 40 minuten in de oven, zodat de brownies nog wat smeuïg (licht vochtig) zijn en de hazelnoten mooi goudbruin geroosterd.
Laat de brownies goed afkoelen in de vorm, voordat je deze verwijdert.
De recepten van Bakken.nl zijn gemaakt voor de enthousiaste thuisbakker. Lekkere baksels die ook voor beginnende bakkers haalbaar zijn. Bij onze recepten staat plezier in het bakken centraal: niet overdreven moeilijk, maar wel met een tof resultaat. We maken zoveel mogelijk recepten kidsproof, want bakken met je kids is het allerleukste. Op het opruimen na dan.