Stapelgek natuurlijk: American Pancakes met een saus van Nutella® en zelfgemaakte cookie dough, ofwel koekjesdeeg. Al je favorieten bij elkaar. Jammie!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Klop de boter (50 g) en de kristalsuiker (30 g) en lichtbruine basterdsuiker (70 g) romig.
Voeg de melk (2 el) toe en mix tot alles is opgenomen.
Voeg bloem (115 g) en zout (snufje) toe en mix tot een kruimelig deeg.
Snijd de chocolade (50 g) in kleine stukjes en voeg toe aan het koekjesdeeg. Meng en kneed met de hand tot een samenhangend deeg en bewaar in de koelkast.
Doe de pancakemix (1 pak Dr. Oetker American Pancakes Origineel) in een beslagkom en voeg de melk (400 ml) toe, roer met een garde of mixer tot een egaal beslag.
Voeg de eieren (2 stuks) toe en roer ze door het beslag.
Verhit een klontje boter of een scheutje olie in de koekenpan. Giet wat beslag in de pan, voldoende voor een pannenkoekje met een doorsnede van 10 cm.
Bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin. Stapel de pannenkoekjes na het bakken.
Verwarm de slagroom (50 ml) met de Nutella® (100 g) en schenk deze royaal over de stapel pannenkoekjes, kruimel er het cookie dough overheen (en herhaal natuurlijk tijdens het eten!)