🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.
Verwarm de oven voor (elektrisch 160°C / hetelucht 150°C).
Vet het vierkante bakblik in met boter en bestuif de binnenkant met bloem.
Je kunt ook invetten met een bakspray, bijv. van Dr. Oetker. Bestuiven met bloem is dan niet meer nodig, maar wel eerst goed laten drogen aan de lucht.
Klop de boter (150 g) met de mixer zacht en romig in een beslagkom.
Voeg de cakemix (1 pak Koopmans Fijne Cake), de eieren (4 stuks) en de melk (50 ml) in één keer toe. Roer het geheel met de mixer op de laagste stand in 1 minuut tot een glad geheel.
Klop het beslag daarna met de mixer op de hoogste stand in 2 minuten tot een luchtig beslag.
Doe het beslag in het bakblik en bak de cake in 60 tot 70 minuten gaar en goudbruin.
Haal vervolgens de cake uit de bakblik en leg deze op een rooster om af te laten koelen.
Verdeel de aardbeienkwark (200 g) over de afgekoelde cake. Het hoeft niet gladgestreken, maar laat de randen wel vrij zodat je nog iets van de cake ziet.
Verdeel de frambozen (150 g) en snoephartjes (15 stuks) speels over de Valentijnscake.