Geloof ons, deze proteïne wafels zijn zo lekker dat je ze zowel als ontbijt als voor de lunch wilt eten! De wafels maak je zonder proteïne poeder, want je maakt ze namelijk heel gemakkelijk door cottage cheese te mengen door het beslag. Hierdoor krijg je heerlijke eiwitrijke wafels. Maak de wafels af met een cottage cheese topping en vers fruit en genieten maar!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Klop de cottage cheese (200 g) en de eieren (3 stuks) goed los.
Voeg het havermeel (100 g), het bakpoeder (1 tl) en de vanille extract (1 tl) toe en mix tot alles goed gemengd is.
Verwarm het wafelijzer en vet de randjes goed in met bakspray, olie of boter. Leg met behulp van een ijsschep of twee lepels het ‘deeg’ in het wafelijzer en bak de wafels in 2 tot 5 minuten (afhankelijk van de temperatuur van het wafelijzer).
Maak zelf havermeel. Doe 100 gram havermout in de keukenmachine en laat deze draaien totdat de havermout fijngemalen is.
Klop de cottage cheese (200 g) met de honing (2 el), vanille-extract (1 tl) en water (1 el) goed los tot alles gemengd is en er een gladde crème ontstaat.
Serveer de wafels met de topping en vers fruit. Geniet!