🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Recepten Bak & Spaar
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Terug Menu

  • Bak & Spaar
    • Bak & Spaar Shop
  • Recepten
    • Favoriete recepten
    • Zoete recepten
      • Zoete recepten
      • Taart
        • Taart
        • Appeltaart
        • Biscuittaart
        • Cheesecake
        • Chocoladetaart
        • Fruittaart recepten
        • Slof
        • Worteltaart
      • Zonder oven
      • Brownies
      • Cake
        • Cake
        • Bananenbrood
        • Cupcakes & muffins
        • Kruidcake
        • Kwarkcake
        • Red velvet
        • Stroopwafel
        • Tulband
      • Desserts
      • Donuts
      • Gebak
      • Koekjes
      • Pannenkoeken
      • Soezen
      • Wafels
      • Zoet brood
    • Hartige recepten
      • Hartige recepten
      • Bladerdeeg
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Cake
      • Hartige taart
      • Quiche
    • Lifestyle recepten
      • Lifestyle recepten
      • Glutenvrij bakken
      • Lactosevrij bakken
      • Vegan bakken
      • Vegetarisch bakken
    • Thema recepten
      • Thema recepten
      • Moederdag
      • Bakken met kinderen
        • Bakken met kinderen
        • Kindertraktaties
      • Regenboog
      • Seizoen bakken
        • Seizoen bakken
        • Lente
        • Zomer
        • Herfst
        • Winter
      • Geboorte
      • Verjaardag
      • Reisje door Europa
      • Brunch
      • Halloween
      • Sinterklaas
      • Kerst
      • Oud & Nieuw
      • Valentijn
      • Pasen
    • Baktips
  • Bak & spaar shop
  • Profiel
    • Profiel
    • Account aanpassen
    • Wachtwoord wijzigen
    • Bestelgeschiedenis
    • Favoriete recepten
    • Favoriete producten
  • Contact
Zoete recepten
Taart
Appeltaart Biscuittaart Cheesecake Chocoladetaart Fruittaart recepten Slof Worteltaart
Zonder oven Brownies
Cake
Bananenbrood Cupcakes & muffins Kruidcake Kwarkcake Red velvet Stroopwafel Tulband
Desserts Donuts Gebak Koekjes Pannenkoeken Soezen Wafels Zoet brood
Hartige recepten
Bladerdeeg Borrelhapjes Brood Cake Hartige taart Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken Lactosevrij bakken Vegan bakken Vegetarisch bakken
Thema recepten
Moederdag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Regenboog
Seizoen bakken
Lente Zomer Herfst Winter
Geboorte Verjaardag Reisje door Europa Brunch Halloween Sinterklaas Kerst Oud & Nieuw Valentijn Pasen
Baktips
Recepten
Paprika mummies met roomkaas en zongedroogde tomaatjes

Paprika mummies met roomkaas en zongedroogde tomaatjes

Dit recept is van: Annet

paprika mummies
Paprika mummies met roomkaas en zongedroogde tomaatjes
Info Benodigdheden Stappen

Wil je tijdens Halloween naast alle zoetigheid ook iets hartigs? Maak dan deze schattige paprika mummies. Gemaakt met bladerdeeg en gevuld met roomkaas en zongedroogde tomaat.

10 min. Bereidingstijd
25 min. Baktijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
10 Porties
Halloween Bladerdeeghapje Borrelhapjes Paprika Thema recepten Bladerdeeg Tomaten Cream cheese

Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.

Bedankt voor je beoordeling! Wat vind je van dit recept?
${ message.value }
${ message.value }

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Roomkaas
    100 g (gram)
    Roomkaas
  • Zongedroogde tomaatjes
    10 stuk(s)
    Zongedroogde tomaatjes
  • Ras el hanout
    0.5 tl (theelepels)
    Ras el hanout
  • Peper & zout
    Peper & zout

 

  •  
    10 stuk(s)
    Mini paprika's oranje
  • Bladerdeeg (bijv. Koopmans)
    5 blaadje(s)
    Bladerdeeg (bijv. Koopmans)
  • Dr. Oetker Suikeroogjes
    Dr. Oetker Suikeroogjes

Keukenspullen

  •  
    Snijplank
  •  
    Mes
  • Pannenlikker (of spatel)
    Pannenlikker (of spatel)
    Bestel dit product online
  • Bakplaat
    Bakplaat
  • Bakpapier
    Bakpapier

Stappen

1. Roomkaasmengsel bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Doe de roomkaas (100 g), zongedroogde tomaatjes (10 stuks) en de Ras el hanout (0.5 tl) in een kom en spatel dit door elkaar. Breng het mengsel op smaak met peper en zout. Zet apart.

2. Paprika mummies maken

Snij een klein deurtje in de bovenkant van de paprika’s (10 stuks). Vul de paprika’s met de roomkaas en sluit de paprika’s .

Snij de bladerdeegplakjes (5 stuks) in dunne reepjes. Draai de bladerdeegreepjes om de paprika’s. Let op! De kant waar het plasticfolie op zit is de plakkant. Deze plakkant moet tegen de paprika's drukken..

Druk de reepjes aan de achterkant van de paprika’s vast.

Leg de mummies op de bakplaat met bakpapier. Bak de mummies goudbruin in ongeveer 20 -25 minuten.

Laat de mummies iets afkoelen.

Zet de suikeroogjes vast tussen de paprika en de bladerdeegreepjes.

Spooky appeltaart
Monster sandwich cookies
Paprika mummies met roomkaas en zongedroogde tomaatjes
Madeleine monsters met limoenglazuur
Monster mash brownies
 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2022 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.