Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Recepten
Paprika mummies met roomkaas en zongedroogde tomaatjes

Paprika mummies met roomkaas en zongedroogde tomaatjes

Dit recept is van: Annet

  1. paprika mummies
Item 1 of 1
Paprika mummies met roomkaas en zongedroogde tomaatjes
info
Benodigdheden
Stappen

Wil je tijdens Halloween naast alle zoetigheid ook iets hartigs? Maak dan deze schattige paprika mummies. Gemaakt met bladerdeeg en gevuld met roomkaas en zongedroogde tomaat.

10 min.Bereidingstijd
25 min.Baktijd
Moeilijkheid
10Porties
HalloweenBladerdeeghapjeBorrelhapjesPaprikaThema receptenBladerdeegTomatenCream cheeseFeestdagen

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Roomkaas
    100 g (gram)
    Roomkaas
  • Zongedroogde tomaatjes
    10 Stuk(s)
    Zongedroogde tomaatjes
  • Ras el hanout
    0.5 tl (theelepels)
    Ras el hanout
  • Peper & zout
    Peper & zout

 

  • Mini paprika's
    10 Stuk(s)
    Mini paprika's
  • Bladerdeeg (bijv. Koopmans)
    5 blaadje(s)
    Bladerdeeg (bijv. Koopmans)
  • Dr. Oetker Suikeroogjes
    Dr. Oetker Suikeroogjes

Keukenspullen

  •  
    Snijplank
  • Mes
    Mes
  • Pannenlikker (of spatel)
    Pannenlikker (of spatel)
    Bestel dit product online
  • Bakplaat
    Bakplaat
  • Bakpapier
    Bakpapier

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Roomkaasmengsel bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Doe de roomkaas (100 g), zongedroogde tomaatjes (10 stuks) en de Ras el hanout (0.5 tl) in een kom en spatel dit door elkaar. Breng het mengsel op smaak met peper en zout. Zet apart.

2. Paprika mummies maken

Snij een klein deurtje in de bovenkant van de paprika’s (10 stuks). Vul de paprika’s met de roomkaas en sluit de paprika’s .

Snij de bladerdeegplakjes (5 stuks) in dunne reepjes. Draai de bladerdeegreepjes om de paprika’s. Let op! De kant waar het plasticfolie op zit is de plakkant. Deze plakkant moet tegen de paprika's drukken..

Druk de reepjes aan de achterkant van de paprika’s vast.

Leg de mummies op de bakplaat met bakpapier. Bak de mummies goudbruin in ongeveer 20 -25 minuten.

Laat de mummies iets afkoelen.

Zet de suikeroogjes vast tussen de paprika en de bladerdeegreepjes.

  1. Spooky appeltaart
    Gemiddeld
    4
    40 min.
  2. Monster sandwich cookies
    Gemiddeld
    4
    20 min.
  3. Paprika mummies met roomkaas en zongedroogde tomaatjes
    Makkelijk
    5
    10 min.
  4. Halloween MonChoutaart
    Makkelijk
    4
    10 min.
  5. Madeleine monsters met limoenglazuur
    Gemiddeld
    0
    10 min.
Item 1 of 5

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.