Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Recepten
Monsterrepen

Monsterrepen

Dit recept is van: Annet

  1. Monster repen
Item 1 of 1
Monsterrepen
info
Benodigdheden
Stappen

Dat is lachen! Vrolijke noten-honingrepen met een likje pindakaas en choco. De perfecte traktatie voor vele blije gezichten! Bakken zonder oven en met de juiste bereiding ook nog glutenvrij.

10 min.Bereidingstijd
120 min.Opstijftijd
Moeilijkheid
12Porties
NotenChocoladeKoekjesKindertraktatiesGlutenvrij bakkenThema receptenBakken met kinderen

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Honing
    170 g
    Honing
  • Pindakaas
    160 g
    Pindakaas
  • Amandelen
    80 g
    Amandelen
  • Pistachenoten (gepeld)
    50 g
    Pistachenoten (gepeld)
  • Hazelnoten
    70 g
    Hazelnoten

 

  • Cranberry's
    50 g
    Cranberry's
  • Dr. Oetker Duo Glazuur Choco
    1 Zakje(s)
    Dr. Oetker Duo Glazuur Choco
  • Honing
    1 el (eetlepels)
    Honing
  • Dr. Oetker Suikeroogjes
    1 Doosje(s)
    Dr. Oetker Suikeroogjes

Keukenspullen

  •  
    Bakvorm (rechthoekig)
  • Bakpapier
    Bakpapier
  • Steelpan
    Steelpan
  • Huishoudfolie
    Huishoudfolie
  • Mengkom
    Mengkom
    Bestel dit product online
  • Spatel
    Spatel
    Bestel dit product online
  • Weegschaal
    Weegschaal
  • Satéprikker
    Satéprikker
  •  
    Gekleurd papier

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Voorbereiden

Bekleed een bakvorm met bakpapier.

2. Maak een mengsel van honing en noten

Verwarm de honing (170 g) en de pindakaas (160 g) in een pannetje. Hak de amandelen (80 g), gepelde pistachenoten (50 g) en hazelnoten (70 g) grof. Doe de noten en de cranberry’s (50 g) in een kom. Giet de warme honing met pindakaas in de kom. Roer tot een samenhangend geheel.

Druk het mengsel in het blik. Dek het mengsel af met huishoudfolie. Duw het mengsel stevig aan. Strijk de bovenkant mooi glad. Laat ca. 2 uur in de koelkast opstijven.

3. Versier je monsterrepen

Snijd met een scherp mes mooie repen van de koek. Verwarm de inhoud van het zakje Dr. Oetker Glazuur Choco ongeveer 10 minuten in heet water en kneed goed door. Doe het glazuur in een klein kommetje wat hoog en smal is. Doop de koeken in de chocolade. Laat de chocolade opstijven. Doe wat honing (1 el) op een bordje. Doop een satéprikker in de honing. Doe de honing aan de achterzijde op de Dr. Oetker Suikeroogjes. Bevestig het oogje op de koek. Decoreer alle koeken. Maak stroken papier met mondjes. Doe deze om de koeken. Tadaa! MONSTERKOEKEN!

Meer kindertraktaties

  1. Browniemonsters
    Makkelijk
    5
    15 min.
  2. Bananenbrood aapjes - kindertraktatie
    Gemiddeld
    4
    30 min.
  3. Paddenstoel cakejes
    Makkelijk
    5
    20 min.
  4. Pannenkoekspies met vers fruit
    Makkelijk
    4
    30 min.
  5. Komkommer Mexicaantjes
    Makkelijk
    4
    20 min.
  6. Monsterrepen
    Makkelijk
    4
    10 min.
Item 1 of 6

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.