🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Recepten Bak & Spaar
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Terug Menu

  • Bak & Spaar
    • Bak & Spaar Shop
  • Recepten
    • Favoriete recepten
    • Zoete recepten
      • Zoete recepten
      • Taart
        • Taart
        • Appeltaart
        • Biscuittaart
        • Cheesecake
        • Chocoladetaart
        • Fruittaart recepten
        • Slof
        • Worteltaart
      • Zonder oven
      • Brownies
      • Cake
        • Cake
        • Bananenbrood
        • Cupcakes & muffins
        • Kruidcake
        • Kwarkcake
        • Red velvet
        • Stroopwafel
        • Tulband
      • Desserts
      • Donuts
      • Gebak
      • Koekjes
      • Pannenkoeken
      • Soezen
      • Wafels
      • Zoet brood
    • Hartige recepten
      • Hartige recepten
      • Bladerdeeg
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Cake
      • Hartige taart
      • Quiche
    • Lifestyle recepten
      • Lifestyle recepten
      • Glutenvrij bakken
      • Lactosevrij bakken
      • Vegan bakken
      • Vegetarisch bakken
    • Thema recepten
      • Thema recepten
      • Moederdag
      • Bakken met kinderen
        • Bakken met kinderen
        • Kindertraktaties
      • Regenboog
      • Seizoen bakken
        • Seizoen bakken
        • Lente
        • Zomer
        • Herfst
        • Winter
      • Geboorte
      • Verjaardag
      • Reisje door Europa
      • Brunch
      • Halloween
      • Sinterklaas
      • Kerst
      • Oud & Nieuw
      • Valentijn
      • Pasen
    • Baktips
  • Bak & spaar shop
  • Profiel
    • Profiel
    • Account aanpassen
    • Wachtwoord wijzigen
    • Bestelgeschiedenis
    • Favoriete recepten
    • Favoriete producten
  • Contact
Zoete recepten
Taart
Appeltaart Biscuittaart Cheesecake Chocoladetaart Fruittaart recepten Slof Worteltaart
Zonder oven Brownies
Cake
Bananenbrood Cupcakes & muffins Kruidcake Kwarkcake Red velvet Stroopwafel Tulband
Desserts Donuts Gebak Koekjes Pannenkoeken Soezen Wafels Zoet brood
Hartige recepten
Bladerdeeg Borrelhapjes Brood Cake Hartige taart Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken Lactosevrij bakken Vegan bakken Vegetarisch bakken
Thema recepten
Moederdag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Regenboog
Seizoen bakken
Lente Zomer Herfst Winter
Geboorte Verjaardag Reisje door Europa Brunch Halloween Sinterklaas Kerst Oud & Nieuw Valentijn Pasen
Baktips
Recepten
Monsterrepen

Monsterrepen

Dit recept is van: Annet

Monster repen
Monsterrepen
Info Benodigdheden Stappen

Dat is lachen! Vrolijke noten-honingrepen met een likje pindakaas en choco. De perfecte traktatie voor vele blije gezichten! Bakken zonder oven en met de juiste bereiding ook nog glutenvrij.

10 min. Bereidingstijd
120 min. Opstijftijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
12 Porties
Noten Chocolade Koekjes Kindertraktaties Glutenvrij bakken Thema recepten Bakken met kinderen

Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.

Bedankt voor je beoordeling! Wat vind je van dit recept?
${ message.value }
${ message.value }

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Honing
    170 g
    Honing
  • Pindakaas
    160 g
    Pindakaas
  • Amandelen
    80 g
    Amandelen
  • Pistachenoten (gepeld)
    50 g
    Pistachenoten (gepeld)
  • Hazelnoten
    70 g
    Hazelnoten

 

  • Cranberry's
    50 g
    Cranberry's
  • Dr. Oetker Duo Glazuur Choco
    1 Zakje(s)
    Dr. Oetker Duo Glazuur Choco
  • Honing
    1 el (eetlepels)
    Honing
  • Dr. Oetker Suikeroogjes
    1 Doosje(s)
    Dr. Oetker Suikeroogjes

Keukenspullen

  •  
    Bakvorm (rechthoekig)
  • Bakpapier
    Bakpapier
  • Steelpan
    Steelpan
  • Huishoudfolie
    Huishoudfolie
  • Mengkom
    Mengkom
    Bestel dit product online
  • Spatel
    Spatel
    Bestel dit product online
  • Weegschaal
    Weegschaal
  • Satéprikker
    Satéprikker
  •  
    Gekleurd papier

Stappen

1. Voorbereiden

Bekleed een bakvorm met bakpapier.

2. Maak een mengsel van honing en noten

Verwarm de honing (170 g) en de pindakaas (160 g) in een pannetje. Hak de amandelen (80 g), gepelde pistachenoten (50 g) en hazelnoten (70 g) grof. Doe de noten en de cranberry’s (50 g) in een kom. Giet de warme honing met pindakaas in de kom. Roer tot een samenhangend geheel.

Druk het mengsel in het blik. Dek het mengsel af met huishoudfolie. Duw het mengsel stevig aan. Strijk de bovenkant mooi glad. Laat ca. 2 uur in de koelkast opstijven.

3. Versier je monsterrepen

Snijd met een scherp mes mooie repen van de koek. Verwarm de inhoud van het zakje Dr. Oetker Glazuur Choco ongeveer 10 minuten in heet water en kneed goed door. Doe het glazuur in een klein kommetje wat hoog en smal is. Doop de koeken in de chocolade. Laat de chocolade opstijven. Doe wat honing (1 el) op een bordje. Doop een satéprikker in de honing. Doe de honing aan de achterzijde op de Dr. Oetker Suikeroogjes. Bevestig het oogje op de koek. Decoreer alle koeken. Maak stroken papier met mondjes. Doe deze om de koeken. Tadaa! MONSTERKOEKEN!

Meer kindertraktaties

Browniemonsters
Bananenbrood aapjes - kindertraktatie
Paddenstoel cakejes
Pannenkoekspies met vers fruit
Komkommer Mexicaantjes
Monsterrepen
 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2022 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.