Dat is lachen! Vrolijke noten-honingrepen met een likje pindakaas en choco. De perfecte traktatie voor vele blije gezichten! Bakken zonder oven en met de juiste bereiding ook nog glutenvrij.
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Bekleed een bakvorm met bakpapier.
Verwarm de honing (170 g) en de pindakaas (160 g) in een pannetje. Hak de amandelen (80 g), gepelde pistachenoten (50 g) en hazelnoten (70 g) grof. Doe de noten en de cranberry’s (50 g) in een kom. Giet de warme honing met pindakaas in de kom. Roer tot een samenhangend geheel.
Druk het mengsel in het blik. Dek het mengsel af met huishoudfolie. Duw het mengsel stevig aan. Strijk de bovenkant mooi glad. Laat ca. 2 uur in de koelkast opstijven.
Snijd met een scherp mes mooie repen van de koek. Verwarm de inhoud van het zakje Dr. Oetker Glazuur Choco ongeveer 10 minuten in heet water en kneed goed door. Doe het glazuur in een klein kommetje wat hoog en smal is. Doop de koeken in de chocolade. Laat de chocolade opstijven. Doe wat honing (1 el) op een bordje. Doop een satéprikker in de honing. Doe de honing aan de achterzijde op de Dr. Oetker Suikeroogjes. Bevestig het oogje op de koek. Decoreer alle koeken. Maak stroken papier met mondjes. Doe deze om de koeken. Tadaa! MONSTERKOEKEN!