Hoe leuk is het om deze te bakken voor Halloween!? Eng en gruwelijk lekker!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Verwarm de oven voor (elektrisch 180°C / hetelucht 160°C) en druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden.
Mix de boter (50 g) tot een romige crème.
Voeg de browniemix (1 pak Dr. Oetker Brownies Choco) en het water (100 ml) toe en meng alles met de mixer op de laagste stand. Mix daarna nog 1 minuut op middelhoge snelheid tot een glad beslag.
Verdeel het beslag over de bakvorm. Plaats de bakvorm op het rooster in het midden van de oven en bak in 40 minuten gaar.
Breek of snijd intussen de koekjes (12 stuks) in de breedte doormidden en schrijf of teken er met de decoratiestiften halloween tekeningen op (of de letters R.I.P.).
Laat de brownie helemaal afkoelen en snij deze dan in 12 gelijke stukken.
Steek de koekjes in de brownie en versier verder met de decoratiestiften (spinnen, spinnenwebjes, pompoenen, skeletten).