Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Plaats een rooster in het midden van de oven en verwarm de oven voor (elektrisch 180°C / hetelucht 160°C ).
Leg een vel bakpapier op de bodem van de springvorm. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm. Vet de rand in met bakspray of boter.
Zorg dat de boter (50 g) op kamertemperatuur is. Mix de boter tot een romige crème. Voeg de browniemix (1 pak Dr. Oetker Brownies Choco) en het water (100 ml) toe en meng alles met de mixer op de laagste stand goed door elkaar.
Mix nog 1 minuut op de middelhoge snelheid door tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over de springvorm.
Plaats de springvorm op het rooster in de het midden van de voorverwarmde oven. Bak de brownie gaar in ongeveer 30 minuten.
De browie is klaar wanneer de bovenkant mooi glanzend is, het geheel iets ingezakt en de binnenkant nog wat vochtig is. Laat de brownie goed afkoelen in de vorm.
Haal de afgekoelde brownie voorzichtig uit de springvorm. Leg deze met het bakpapier eronder op een bord. Verdeel de aardbeienkwark (150 g) over de brownie. Leg de aardbeien (100 g), bramen (100 g), frambozen (100 g), blauwe bessen (100 g) op de kwark en verdeel er nog wat blaadjes munt over.