Strooigoed en brownies voor de perfecte Sinterklaasavond! Een super makkelijke Sinterklaastaart met chocolade en brownies voor 't heerlijk avondje.
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Zorg dat de boter op kamertemperatuur is. Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de oven voor (elektrisch 180°C / hetelucht 165°C).
Leg een bakpapier op de bodem van de springvorm en klik de rand erop. Vet de randen in met wat boter of een bakspray.
Mix de margarine (50 g) met de mixer met garden tot een romige crème. Voeg de mix uit het pak Dr. Oetker Brownies Choco en het water (100 ml) toe en meng alles met de mixer met garden op de laagste stand goed door elkaar. Mix nog 1 minuut op de middelste stand tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over de bodem van de springvorm. Bestrooi de bovenkant van de brownies met de kruidnootjes (100 g). Plaats de taartvorm in het midden van de voorverwarmde oven. Bak de brownies in ongeveer 40 minuten gaar. Laat de brownies goed afkoelen in de vorm voordat je deze verwijdert.
Versier de brownies met snoepgoed. Denk aan strooigoed, een chocoladeletter, chocolademunten, marsepeinworteltjes, meer kruidnoten of pepernoten. Plak snoepgoed vast met bijvoorbeeld chocoladepasta.