Rocky road, maar dan helemaal in Sinterklaas-stijl! Smelt chocolade en vul het met kruidnoten, schuimpjes, stukjes speculaas en wat je maar lekker vindt. Het resultaat? Een feestelijk en superlekker Sinterklaas baksel dat je in no-time op tafel zet. Perfect voor pakjesavond of gewoon om lekker van te smullen.
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Verzamel alle ingrediënten. Bekleed een vierkante brownie bakvorm (ca. 20x20 cm) met bakpapier. Zorg ervoor dat het bakpapier aan alle zijden goed aansluit en dat er voldoende bakpapier over de randen van de vorm hangt. Dit maakt het later makkelijk om de rocky road uit de vorm te tillen.
Smelt de boter (160 g) en chocolade (400 g) au bain-marie in een vuurvaste kom. Leg wat snoepgoed apart om de rocky road te decoreren. Voeg het snoepgoed toe aan de boter en chocolade, roer alles door elkaar en stort de rocky road in de bakvorm. Maak de rocky road vlak en decoreer de rocky road met het overige snoepgoed.
Laat de rocky road minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.