Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Recepten
Speculoos pannenkoeken

Speculoos pannenkoeken

Met banaan en Lotus Biscoff

Dit recept is van: Annet

  1. Speculoos pannenkoeken galette met banaan en nutella
Item 1 of 1
Speculoos pannenkoeken
info
Benodigdheden
Stappen

Speculoosgekte! Geniet van speculoospannenkoeken gevuld met slagroom, Nutella, banaan en speculooskruimels. Deze pannenkoeken zijn een gegarandeerde hit waar iedereen van zal genieten! 🥞

30 min.Bereidingstijd
40 min.Baktijd
Moeilijkheid
15Porties
SpeculoosPannenkoekenZoete receptenDesserts

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Koopmans Speculoos pannenkoeken
    1 Pakje(s)
    Koopmans Speculoos pannenkoeken
  • Melk (op kamertemperatuur)
    850 ml
    Melk (op kamertemperatuur)
  •  
    2 Stuk(s)
    Ei (M)
  • Banaan
    2 null
    Banaan

 

  • Nutella®
    10 el (eetlepels)
    Nutella®
  • Speculooskoekjes
    5 null
    Speculooskoekjes
  • Slagroom (opgeklopt)
    200 ml
    Slagroom (opgeklopt)

Keukenspullen

  • Garde
    Garde
  • Mengkom
    Mengkom
    Bestel dit product online

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Speculoos pannenkoeken maken

Doe de pannenkoekenmix in een beslagkom en voeg de helft van de melk (circa 425 ml). toe

Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag.

Voeg al roerend de rest van de melk (425 ml) en de 2 eieren toe.

2. Pannenkoeken bakken

Doe een klontje boter of scheutje olie in een koekenpan en laat de pan goed heet worden. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken op niet al te hoog vuur aan beide zijden goudbruin.

3. Speculoos pannenkoeken decoreren

Bestrijk de speculoos pannenkoek met de chocoladepasta en de slagroom. Vouw de pannenkoek zodat er een vierkant ontstaat. Decoreer de galette met plakjes banaan, verkruimelde koekjes en streepjes chocoladepasta.

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.