Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Recepten
Salted Caramel Popcorn taart

Salted Caramel Popcorn taart

Dit recept is van: Cathy

  1. Salted Caramel Popcorn taart
Item 1 of 1
Salted Caramel Popcorn taart
info
Benodigdheden
Stappen

Liefhebber van karamel en popcorn? Maak deze biscuittaart met Salted Caramel en een topping van karamelpopcorn. Gegarandeerd een feestje!

60 min.Bereidingstijd
35 min.Baktijd
Moeilijkheid
10Porties
KaramelPopcornTaartBiscuittaartThema recepten

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Dr. Oetker Basismix Biscuittaart
    1 pak(ken)
    Dr. Oetker Basismix Biscuittaart
  • Ei
    5 Stuk(s)
    Ei
  • Water
    50 ml
    Water
  • Popcorn (salted caramelsmaak)
    1 handje(s)
    Popcorn (salted caramelsmaak)
  • Karamelsaus (dessertsaus)
    2 flesje(s)
    Karamelsaus (dessertsaus)

Keukenspullen

  • Springvorm Ø18 cm
    Springvorm Ø18 cm
    Bestel dit product online
  • Bakpapier
    Bakpapier
  • Mixer met gardes
    Mixer met gardes
  • Spatel
    Spatel
    Bestel dit product online
  • Dr. Oetker Bakspray
    Dr. Oetker Bakspray

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Voorbereiden

Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor (elektrisch 170°C / hetelucht 170°C).

Bekleed de bodem van springvorm met bakpapier en sluit de vorm. Verhoog voor deze kleinere hogere taart de bakvorm met een strook bakpapier aan de binnenkant van de vorm.

2. Karamel taart maken

Doe de Dr. Oetker Biscuitmix (1 pak), de eieren (6 stuks) en het water (50 ml) in een beslagkom en meng het geheel met een mixer op de laagste stand door elkaar. Klop het geheel daarna op de hoogste stand in 5 minuten tot een luchtig beslag.

Bak de biscuittaart in 35 tot 40 minuten in het midden van een voorverwarmde oven gaar en goudbruin. Laat de biscuittaart vervolgens op een rooster afkoelen en verwijder na 10 minuten de rand van de springvorm.

3. Karamel taart versieren en decoreren

Laat de karamel taart afkoelen op een rooster. Wanneer de taart met karamel afgekoeld is, kun je de taart in 3 lagen snijden. Snij hiervoor de karameltaart op 1/3 en op 2/3 door. Verdeel over de twee taartlagen van de karamel taart een laagje karamelsaus. Stapel de lagen van de taart met karamelsaus op elkaar en giet ook een dun laagje karamelsaus over de buitenkant van de taart met karamel. Decoreer de karamel taart met de gezouten karamelpopcorn.

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.