Zoete witte chocolade en friszure frambozen. Een heerlijke smaakvariatie op de bekende MonChoutaart!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm.
Smelt de boter (60 g) in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix uit de Dr. Oetker MonChoutaart (1 pak) door de gesmolten boter. Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk stevig met de bolle kant van een lepel. Zet de vorm ca. 10 minuten in de koelkast.
Smelt de witte chocolade (200 g) au bain-marie en laat afkoelen. Zorg ervoor dat het nog wel vloeibaar blijft.
Pers het sap uit van de citroen (1 stuks).
Pureer met een staafmixer de frambozen (150 g). Zeef het frambozenmengsel en zet het koel tot gebruik.
Klop in een kom de MonChou (200 g) met een mixer met garden glad. Voeg het water (100 ml) en de Dr. Oetker MonChoutaart taartmix (1 pak) hieraan toe. Mix dit kort op de hoogste stand tot een egale MonChoutaartvulling.
Voeg de slagroom (250 ml) aan het MonChoutaartmengsel toe en mix op de middelste stand in 1 minuut tot een luchtige massa. Voeg tot slot de witte chocolade en het sap van de citroen toe en roer voorzichtig door.
Verdeel het mengsel over de bodem, schep het frambozenmengsel eroverheen en maak met behulp van een prikker een swirl-effect in jouw eigen MonChoutaart met witte chocolade!
De recepten van Bakken.nl zijn gemaakt voor de enthousiaste thuisbakker. Lekkere baksels die ook voor beginnende bakkers haalbaar zijn. Bij onze recepten staat plezier in het bakken centraal: niet overdreven moeilijk, maar wel met een tof resultaat. We maken zoveel mogelijk recepten kidsproof, want bakken met je kids is het allerleukste. Op het opruimen na dan.