Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Recepten
MonChoutaart met perzik en passievrucht

MonChoutaart met perzik en passievrucht

Dit recept is van: Danna

  1. mon chou passievrucht
Item 1 of 1
MonChoutaart met perzik en passievrucht
info
Benodigdheden
Stappen

Wat een heerlijke koelkasttaart om de lente te vieren: MonChoutaart met perzik en passievrucht! Voor de liefhebbers van een kandijkoekjesbodem, al kun je deze natuurlijk ook met kruimelkoekjesbodem maken. Dit recept is met kandij.

30 min.Bereidingstijd
120 min.Opstijftijd
Moeilijkheid
12Porties
PerzikPassievruchtMonChouKandijTaartZonder ovenPassievrucht

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Dr. Oetker MonChoutaart met kandijkoekjesbodem
    1 pak(ken)
    Dr. Oetker MonChoutaart met kandijkoekjesbodem
  • MonChou® (op kamertemperatuur)
    200 g
    MonChou® (op kamertemperatuur)
  •  
    100 ml
    Passievrucht (sap op kamertemperatuur)
  • Verse slagroom (onbereid)
    250 ml
    Verse slagroom (onbereid)
  •  
    1 pak(ken)
    Perzik (partjes uit de diepvries)
  • Boter (ongezouten roomboter)
    70 g
    Boter (ongezouten roomboter)

Keukenspullen

  • Springvorm Ø24 cm
    Springvorm Ø24 cm
    Bestel dit product online
  • Mengkom
    Mengkom
    Bestel dit product online
  • Mixer met gardes
    Mixer met gardes
  • Keukenmachine
    Keukenmachine
  • Steelpan
    Steelpan

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Voorbereiden

Bekleed de bodem van de springvorm met het bijgeleverde bakpapiertje.

Smelt de boter (70 g) in een pannetje. Neem de pan van het vuur en voeg de bodemmix (1 pak Dr. Oetker MonChoutaart met kandijkoekjesbodem) toe. Bedek de bodem van de springvorm met de massa en druk gelijkmatig aan, bijvoorbeeld met behulp de achterkant van een lepel.

2. MonChou mixen met passievruchtsap

Klop eerst in een kom de pakjes MonChou (200 g) samen in 1 minuut glad. Voeg dan het passievruchtensap (100 ml) - op kamertemperatuur - en de MonChou taartmix toe en mix tot een gladde massa.

Voeg de ongeklopte slagroom (250 ml) toe en klop 1,5 minuut tot een egale massa.

Spatel de pitjes van de passievrucht door de massa. Giet dit geheel over de bodem en laat vervolgens 2 uur opstijven in de koelkast.

Decoreer de MonChou taart met kandijkoekjesbodem en passievrucht vlak voor serveren met schijfjes perzik (1 pak) en de resterende passievruchtpitjes.

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.