Danna

Bakken.nl

Wat vond jij er van? Beoordeel dit recept

qr-code

MonChoutaart met perzik en passievrucht

Wat een heerlijke koelkasttaart om de lente te vieren: MonChoutaart met perzik en passievrucht! Voor de liefhebbers van een kandijkoekjesbodem, al kun je deze natuurlijk ook met kruimelkoekjesbodem maken. Dit recept is met kandij.

Bereiden

30 min

Opstijftijd

120 min

Niveau

Eenvoudig

Aantal

12 taartpunten

Voorbereiden

Elektrisch °C / Hetelucht °C

  1. Stap 1

    • 1 pak Dr. Oetker MonChoutaart met kandijkoekjesbodem

    Bekleed de bodem van de springvorm met het bijgeleverde bakpapiertje.

  2. Stap 2

    Smelt de boter in een pannetje. Neem de pan van het vuur en voeg de bodem mix toe. Bedek de bodem van de springvorm met de massa en druk gelijkmatig aan, bijvoorbeeld met behulp de achterkant van een lepel.

MonChou mixen met passievruchtsap

  1. Stap 3

    • 200 g MonChou (2 pakjes, op kamertemperatuur)

    • 100 ml passievrucht (sap op kamertemperatuur)

    Klop eerst in een kom de pakjes MonChou samen in 1 minuut glad. Voeg dan het sap - op kamertemperatuur - van de passievruchten en de MonChou taartmix toe en mix tot een gladde massa.

  2. Stap 4

    • 250 ml slagroom

    Voeg de ongeklopte slagroom toe en klop 1,5 minuut tot een egale massa.

  3. Stap 5

    Spatel de pitjes van de passievrucht door de massa. Giet dit geheel over de bodem en laat vervolgens 2 uur opstijven in de koelkast.

  4. Stap 6

    • 1 pak perzik (partjes uit de diepvries)

    Decoreer de MonChou taart met kandijkoekjesbodem en passievrucht vlak voor serveren met schijfjes perzik en de resterende passievruchtpitjes.

Ontvang makkelijk de lekkerste recepten, schrijf je in

Lekker hè al die recepten! Schrijf je in voor onze Bakken.nl nieuwsbrief en krijg elke maand de nieuwste recepten en leuke bakverhalen per e-mail. Zo mis je niets.