Wat een heerlijke koelkasttaart om de lente te vieren: MonChoutaart met perzik en passievrucht! Voor de liefhebbers van een kandijkoekjesbodem, al kun je deze natuurlijk ook met kruimelkoekjesbodem maken. Dit recept is met kandij.
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Bekleed de bodem van de springvorm met het bijgeleverde bakpapiertje.
Smelt de boter (70 g) in een pannetje. Neem de pan van het vuur en voeg de bodemmix (1 pak Dr. Oetker MonChoutaart met kandijkoekjesbodem) toe. Bedek de bodem van de springvorm met de massa en druk gelijkmatig aan, bijvoorbeeld met behulp de achterkant van een lepel.
Klop eerst in een kom de pakjes MonChou (200 g) samen in 1 minuut glad. Voeg dan het passievruchtensap (100 ml) - op kamertemperatuur - en de MonChou taartmix toe en mix tot een gladde massa.
Voeg de ongeklopte slagroom (250 ml) toe en klop 1,5 minuut tot een egale massa.
Spatel de pitjes van de passievrucht door de massa. Giet dit geheel over de bodem en laat vervolgens 2 uur opstijven in de koelkast.
Decoreer de MonChou taart met kandijkoekjesbodem en passievrucht vlak voor serveren met schijfjes perzik (1 pak) en de resterende passievruchtpitjes.