🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Recepten Bak & Spaar
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Inloggen
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Terug Menu

  • Bak & Spaar
    • Bak & Spaar Shop
  • Recepten
    • Favoriete recepten
    • Zoete recepten
      • Zoete recepten
      • Taart
        • Taart
        • Appeltaart
        • Biscuittaart
        • Cheesecake
        • Chocoladetaart
        • Fruittaart recepten
        • Slof
        • Worteltaart
      • Zonder oven
      • Brownies
      • Cake
        • Cake
        • Appelcake
        • Bananenbrood
        • Cupcakes & muffins
        • Kruidcake
        • Kwarkcake
        • Red velvet
        • Stroopwafel
        • Tulband
      • Desserts
      • Donuts
      • Gebak
      • Koekjes
      • Pannenkoeken
      • Soezen
      • Wafels
      • Zoet brood
      • Oliebollen
    • Hartige recepten
      • Hartige recepten
      • Bladerdeeg
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Hartige taart
      • Quiche
    • Lifestyle recepten
      • Lifestyle recepten
      • Glutenvrij bakken
      • Lactosevrij bakken
      • Vegan bakken
      • Vegetarisch bakken
    • Thema recepten
      • Thema recepten
      • Winter
      • Feestdagen
        • Feestdagen
        • Valentijn
        • Koningsdag
        • Pasen
        • Moederdag
        • Vaderdag
        • Halloween
        • Sinterklaas
        • Kerst
        • Oud & Nieuw
      • Verjaardag
      • Bakken met kinderen
        • Bakken met kinderen
        • Kindertraktaties
      • Geboorte
      • Brunch
      • High tea
      • Regenboog
    • Baktips
  • Bak & spaar shop
  • Profiel
    • Profiel
    • Account aanpassen
    • Wachtwoord wijzigen
    • Bestelgeschiedenis
    • Favoriete recepten
    • Favoriete producten
  • Contact
Zoete recepten
Taart
Appeltaart Biscuittaart Cheesecake Chocoladetaart Fruittaart recepten Slof Worteltaart
Zonder oven Brownies
Cake
Appelcake Bananenbrood Cupcakes & muffins Kruidcake Kwarkcake Red velvet Stroopwafel Tulband
Desserts Donuts Gebak Koekjes Pannenkoeken Soezen Wafels Zoet brood Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg Borrelhapjes Brood Hartige taart Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken Lactosevrij bakken Vegan bakken Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn Koningsdag Pasen Moederdag Vaderdag Halloween Sinterklaas Kerst Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte Brunch High tea Regenboog
Baktips
Recepten
MonChoutaart met perzik en passievrucht

MonChoutaart met perzik en passievrucht

Dit recept is van: Danna

mon chou passievrucht
MonChoutaart met perzik en passievrucht
Info Benodigdheden Stappen

Wat een heerlijke koelkasttaart om de lente te vieren: MonChoutaart met perzik en passievrucht! Voor de liefhebbers van een kandijkoekjesbodem, al kun je deze natuurlijk ook met kruimelkoekjesbodem maken. Dit recept is met kandij.

30 min. Bereidingstijd
120 min. Opstijftijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
12 Porties
Perzik Passievrucht MonChou Kandij Taart Zonder oven
3
2 beoordelingen Geef jouw mening
Dit recept al eens gemaakt? Beoordeel het recept.

Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.

Bedankt voor je beoordeling!
${ message.value }
${ message.value }

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Dr. Oetker MonChoutaart met kandijkoekjesbodem
    1 pak(ken)
    Dr. Oetker MonChoutaart met kandijkoekjesbodem
  • MonChou® (op kamertemperatuur)
    200 g
    MonChou® (op kamertemperatuur)
  •  
    100 ml
    Passievrucht (sap op kamertemperatuur)
  • Verse slagroom (onbereid)
    250 ml
    Verse slagroom (onbereid)
  •  
    1 pak(ken)
    Perzik (partjes uit de diepvries)
  • Boter (ongezouten roomboter)
    70 g
    Boter (ongezouten roomboter)

Keukenspullen

  • Springvorm Ø24 cm
    Springvorm Ø24 cm
    Bestel dit product online
  • Mengkom
    Mengkom
    Bestel dit product online
  • Mixer met gardes
    Mixer met gardes
    Productdetails
  • Keukenmachine
    Keukenmachine
    Productdetails
  • Steelpan
    Steelpan

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Voorbereiden

Bekleed de bodem van de springvorm met het bijgeleverde bakpapiertje.

Smelt de boter (70 g) in een pannetje. Neem de pan van het vuur en voeg de bodemmix (1 pak Dr. Oetker MonChoutaart met kandijkoekjesbodem) toe. Bedek de bodem van de springvorm met de massa en druk gelijkmatig aan, bijvoorbeeld met behulp de achterkant van een lepel.

2. MonChou mixen met passievruchtsap

Klop eerst in een kom de pakjes MonChou (200 g) samen in 1 minuut glad. Voeg dan het passievruchtensap (100 ml) - op kamertemperatuur - en de MonChou taartmix toe en mix tot een gladde massa.

Voeg de ongeklopte slagroom (250 ml) toe en klop 1,5 minuut tot een egale massa.

Spatel de pitjes van de passievrucht door de massa. Giet dit geheel over de bodem en laat vervolgens 2 uur opstijven in de koelkast.

Decoreer de MonChou taart met kandijkoekjesbodem en passievrucht vlak voor serveren met schijfjes perzik (1 pak) en de resterende passievruchtpitjes.

 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2023 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.