Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Recepten
Kinder bueno toetje

Kinder bueno toetje

Dit recept is van: Annet

  1. Kinder bueno toetje
Item 1 of 1
Kinder bueno toetje
info
Benodigdheden
Stappen

Kinder Bueno: zo lekker dat je het eigenlijk de hele dag door zou willen eten! Als tussendoortje, als snack of als lekker toetje! Dit Kinder Bueno-toetje is een feestje van smaken en combineert al het lekkers tot de ultieme verwennerij.

Dit no-bake toetje in een glas is super simpel om te maken.Het bestaat uit knapperige kandijkoekjeskruimels, romige chocolade-hazelnoot MonChou en natuurlijk stukjes Kinder Bueno. Hoe meer, hoe beter! Een toetje dat iedereen blij maakt! 🍫

20 min.Bereidingstijd
120 min.Opstijftijd
Moeilijkheid
6-8Porties
Bewaartip!

Deze heerlijke toetjes kun je tot 2 dagen afgedekt met folie in de koelkast bewaren. Vergeet niet wat extra Kinder Bueno achter te houden voor de finishing touch bij het serveren!

Met dit recept maak je 6-8 heerlijke, romige Kinder Bueno toetjes!

KandijDessertsZoete receptenChocoladeTiramisu: ons favoriete Italiaanse dessertNutellaZonder ovenHazelnotenDessertsDesserts

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Dr. Oetker MonChoutaart met kandijkoekjesbodem
    1 Pak
    Dr. Oetker MonChoutaart met kandijkoekjesbodem
  • MonChou®
    2 Pakje(s)
    MonChou®
  • Verse slagroom (onbereid)
    250 ml
    Verse slagroom (onbereid)
  • Boter of margarine (op kamertemperatuur)
    70 g (gram)
    Boter of margarine (op kamertemperatuur)

 

  • Water
    100 ml
    Water
  • Nutella®
    3 el (eetlepels)
    Nutella®
  •  
    18 Stuk(s)
    Kinder Bueno®

Keukenspullen

  • Kom
    Kom
    Bestel dit product online
  • Steelpan
    Steelpan
  • Mixer met gardes
    Mixer met gardes
  • Kleine toetjes glazen
    8 Stuk(s)
    Kleine toetjes glazen

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

  1. Kinder bueno toetje ingredienten>
  2. Kinder bueno toetje stap 2 >
  3. Kinder bueno toetje stap 3>
Item 1 of 3

1. Kandijkruimels maken

Smelt 70 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kandijkoekjesmix door de gesmolten boter.

Bedek de bodempjes van de glazen gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Let op! Houdt de helft van de kruimelbodem over voor later.

Zet de vorm ca. 10 minuten in de koelkast.

  1. Kinderbueno toetje stap 3>
Item 1 of 1

2. Chocolade MonChou crème maken

Klop in een kom de MonChou® (200 g op kamertemperatuur) met een mixer met gardes op de hoogste stand in 1 minuut glad. Voeg het water (100 ml op kamertemperatuur) en de taartmix aan de MonChou® toe en klop dit op de middelste stand tot een egale massa.

Voeg de ongeklopte slagroom en de chocoladepasta toe aan het taartmengsel en klop dit met de mixer op de middelste stand in 1½ minuut tot een egale massa.

  1. Kinderbueno toetje stap 4>
  2. Kinderbueno toetje stap 5>
  3. Kinder Bueno toetje stap 6>
  4. Kinder Bueno toetje stap 7>
  5. Kinder Bueno toetje stap 8>
  6. Kinder Bueno toetje stap 9>
Item 1 of 6

3. Kinder Bueno toetje maken

Verdeel de helft van het taartmengsel over de bodempjes van de glaasjes.

Snijdt de kinderbueno in stukjes en maak hiervan in ieder glaasje een laagje. Optie: verdeel tussen de lagen nog extra hazelnootpasta. Sluit deze laag af met de rest van de kruimelbodem. Verdeel de rest van het taartmengsel over de rest van de glazen. Laat de taart ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.

Versier de glazen met stukjes kinderbueno vlak voor het serveren.

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.