Kinder Bueno: zo lekker dat je het eigenlijk de hele dag door zou willen eten! Als tussendoortje, als snack of als lekker toetje! Dit Kinder Bueno-toetje is een feestje van smaken en combineert al het lekkers tot de ultieme verwennerij.
Dit no-bake toetje in een glas is super simpel om te maken.Het bestaat uit knapperige kandijkoekjeskruimels, romige chocolade-hazelnoot MonChou en natuurlijk stukjes Kinder Bueno. Hoe meer, hoe beter! Een toetje dat iedereen blij maakt! 🍫
Deze heerlijke toetjes kun je tot 2 dagen afgedekt met folie in de koelkast bewaren. Vergeet niet wat extra Kinder Bueno achter te houden voor de finishing touch bij het serveren!
Met dit recept maak je 6-8 heerlijke, romige Kinder Bueno toetjes!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Smelt 70 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kandijkoekjesmix door de gesmolten boter.
Bedek de bodempjes van de glazen gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Let op! Houdt de helft van de kruimelbodem over voor later.
Zet de vorm ca. 10 minuten in de koelkast.
Klop in een kom de MonChou® (200 g op kamertemperatuur) met een mixer met gardes op de hoogste stand in 1 minuut glad. Voeg het water (100 ml op kamertemperatuur) en de taartmix aan de MonChou® toe en klop dit op de middelste stand tot een egale massa.
Voeg de ongeklopte slagroom en de chocoladepasta toe aan het taartmengsel en klop dit met de mixer op de middelste stand in 1½ minuut tot een egale massa.
Verdeel de helft van het taartmengsel over de bodempjes van de glaasjes.
Snijdt de kinderbueno in stukjes en maak hiervan in ieder glaasje een laagje. Optie: verdeel tussen de lagen nog extra hazelnootpasta. Sluit deze laag af met de rest van de kruimelbodem. Verdeel de rest van het taartmengsel over de rest van de glazen. Laat de taart ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.
Versier de glazen met stukjes kinderbueno vlak voor het serveren.