🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Recepten Bak & Spaar
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Inloggen
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Terug Menu

  • Bak & Spaar
    • Bak & Spaar Shop
  • Recepten
    • Favoriete recepten
    • Zoete recepten
      • Zoete recepten
      • Taart
        • Taart
        • Appeltaart
        • Biscuittaart
        • Cheesecake
        • Chocoladetaart
        • Fruittaart recepten
        • Slof
        • Worteltaart
      • Zonder oven
      • Brownies
      • Cake
        • Cake
        • Appelcake
        • Bananenbrood
        • Cupcakes & muffins
        • Kruidcake
        • Kwarkcake
        • Red velvet
        • Stroopwafel
        • Tulband
      • Desserts
      • Donuts
      • Gebak
      • Koekjes
      • Pannenkoeken
      • Soezen
      • Wafels
      • Zoet brood
      • Oliebollen
    • Hartige recepten
      • Hartige recepten
      • Bladerdeeg
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Hartige taart
      • Quiche
    • Lifestyle recepten
      • Lifestyle recepten
      • Glutenvrij bakken
      • Lactosevrij bakken
      • Vegan bakken
      • Vegetarisch bakken
    • Thema recepten
      • Thema recepten
      • Winter
      • Feestdagen
        • Feestdagen
        • Valentijn
        • Koningsdag
        • Pasen
        • Moederdag
        • Vaderdag
        • Halloween
        • Sinterklaas
        • Kerst
        • Oud & Nieuw
      • Verjaardag
      • Bakken met kinderen
        • Bakken met kinderen
        • Kindertraktaties
      • Geboorte
      • Brunch
      • High tea
      • Regenboog
    • Baktips
  • Bak & spaar shop
  • Profiel
    • Profiel
    • Account aanpassen
    • Wachtwoord wijzigen
    • Bestelgeschiedenis
    • Favoriete recepten
    • Favoriete producten
  • Contact
Zoete recepten
Taart
Appeltaart Biscuittaart Cheesecake Chocoladetaart Fruittaart recepten Slof Worteltaart
Zonder oven Brownies
Cake
Appelcake Bananenbrood Cupcakes & muffins Kruidcake Kwarkcake Red velvet Stroopwafel Tulband
Desserts Donuts Gebak Koekjes Pannenkoeken Soezen Wafels Zoet brood Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg Borrelhapjes Brood Hartige taart Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken Lactosevrij bakken Vegan bakken Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn Koningsdag Pasen Moederdag Vaderdag Halloween Sinterklaas Kerst Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte Brunch High tea Regenboog
Baktips
Recepten
Crème brûlée met bourbon-vanillesuiker

Crème brûlée met bourbon-vanillesuiker

Dit recept is van: Bakken.nl

zelf creme brulee maken
Crème brûlée met bourbon-vanillesuiker
Info Benodigdheden Stappen

Crème brûlée ingewikkeld? Met kookpudding en bourbon-vanillesuiker heb je je favoriete dessert zo op tafel!

15 min. Bereidingstijd
4 min. Baktijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
4 Porties
Desserts Vanille Suiker Karamel
0
Nog geen beoordelingen Geef jouw mening
Dit recept al eens gemaakt? Beoordeel het recept.

Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.

Bedankt voor je beoordeling!
${ message.value }
${ message.value }

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Dr. Oetker Kookpudding Vanille
    1 pak(ken)
    Dr. Oetker Kookpudding Vanille
  • Melk
    500 ml
    Melk
  • Dr. Oetker Bourbon-Vanillesuiker
    1 Zakje(s)
    Dr. Oetker Bourbon-Vanillesuiker

Keukenspullen

  • Maatbeker
    Maatbeker
  • Pan
    Pan
  • Garde
    Garde
  • Schaaltje(s)
    4 Stuk(s)
    Schaaltje(s)
  •  
    Vershoudfolie

Stappen

1. Kookpudding maken

Meng in een kopje de inhoud van het pakje (Dr. Oetker Kookpudding Vanille) met 6 eetlepels van de koude melk. Breng de rest van de melk (500 ml), al roerende, aan de kook. Neem de pan van het vuur en voeg het aangemaakte puddingpoeder al roerend aan de melk toe.

Laat dit onder voortdurend roeren nog 2 minuten op een laag vuur zachtjes doorkoken. Schenk de pudding in de vormpjes. Verdeel de pudding direct over de bakjes. Dek de bakjes af met plastic folie.

2. Crème brûlée karameliseren

Strooi bourbon-vanillesuiker (1 zakje Dr. Oetker Bourbon-Vanillesuiker) over de crème brûlée. Plaats de crème brûlée onder de grill of gebruik een crème brûlée brander. Houd de grill goed in de gaten want het karameliseren van de suiker gaat snel!

 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2023 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.