Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Recepten
Crème brûlée met bourbon-vanillesuiker

Crème brûlée met bourbon-vanillesuiker

Dit recept is van: Bakken.nl

  1. zelf creme brulee maken
Item 1 of 1
Crème brûlée met bourbon-vanillesuiker
info
Benodigdheden
Stappen

Crème brûlée ingewikkeld? Met kookpudding en bourbon-vanillesuiker heb je je favoriete dessert zo op tafel!

15 min.Bereidingstijd
4 min.Baktijd
Moeilijkheid
4Porties
DessertsVanilleKaramel

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Dr. Oetker Kookpudding Vanille
    1 pak(ken)
    Dr. Oetker Kookpudding Vanille
  • Melk
    500 ml
    Melk
  • Dr. Oetker Bourbon-Vanillesuiker
    1 Zakje(s)
    Dr. Oetker Bourbon-Vanillesuiker

Keukenspullen

  • Maatbeker
    Maatbeker
  • Pan
    Pan
  • Garde
    Garde
  • Schaaltje(s)
    4 Stuk(s)
    Schaaltje(s)
  •  
    Vershoudfolie

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Kookpudding maken

Meng in een kopje de inhoud van het pakje (Dr. Oetker Kookpudding Vanille) met 6 eetlepels van de koude melk. Breng de rest van de melk (500 ml), al roerende, aan de kook. Neem de pan van het vuur en voeg het aangemaakte puddingpoeder al roerend aan de melk toe.

Laat dit onder voortdurend roeren nog 2 minuten op een laag vuur zachtjes doorkoken. Schenk de pudding in de vormpjes. Verdeel de pudding direct over de bakjes. Dek de bakjes af met plastic folie.

2. Crème brûlée karameliseren

Strooi bourbon-vanillesuiker (1 zakje Dr. Oetker Bourbon-Vanillesuiker) over de crème brûlée. Plaats de crème brûlée onder de grill of gebruik een crème brûlée brander. Houd de grill goed in de gaten want het karameliseren van de suiker gaat snel!

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.