De combinatie feta en spinazie is altijd goed, dus ook lekker in bladerdeeg. Deze hapjes zijn heerlijk bij de borrel, brunch en lunch!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Verwarm de oven voor (elektrisch 200°C / hetelucht 180°C). Leg bakpapier op de bakplaat of vet de bakplaat in met boter.
Laat de Koopmans bladerdeeg (4 plakjes) ontdooien en verwijder de folie.
In het artikel 'Zelf bladerdeeg maken' leggen wij je uit hoe je dit doet.
Snijd de spinazie (200 g) klein en bak het even, totdat het is geslonken.
Duw met behulp van een zeefje het vocht uit de spinazie.
Verbrokkel de feta (100 g) door de spinazie.
Leg de plakjes bladerdeeg op een werkblad en leg in het midden wat spinazievulling.
Rol de bladerdeegplakjes met vulling op en smeer ze in met losgeklopte ei (1 stuk). Snijd de rolletjes in drieën.
Leg de bladerdeeghapjes op de bakplaat met de plakrand naar beneden.
Bak ze in ongeveer 20 minuten goudbruin in de oven.
Wil je meer weten over het bewaren van bladerdeeg? In ons artikel 'Bladerdeeg opnieuw invriezen' vind je alles wat je moet weten.
Al sinds 1846 maakt Koopmans het Nederlandse gezinnen gemakkelijk om zelf iets lekkers te bakken. We horen regelmatig: ‘ik bak met Koopmans, want dan weet ik zeker dat het lukt’. En daar zijn we best trots op. Jaren geleden begon het met een boekweitmolen in Holwerd en inmiddels staan onze producten in alle supermarkten.