Koopmans

Wat vond jij er van? Beoordeel dit recept

qr-code

Bladerdeeghapjes met spinazie en feta

De combinatie feta en spinazie is altijd goed, dus ook lekker in bladerdeeg. Deze hapjes zijn heerlijk bij de borrel, brunch en lunch!

Bereiden

20 min

Baktijd

20 min

Niveau

Eenvoudig

Aantal

12 hapjes

Voorbereiden

Elektrisch 200°C / Hetelucht 180°C

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor. Vet de bakplaat in met boter of gebruik bakpapier.

  2. Stap 2

    • 4 plakjes Koopmans Bladerdeeg

    Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en verwijder de folie.

Spinazievulling maken

  1. Stap 3

    • 200 g spinazie

    Snijd de spinazie klein en bak het even, tot dat het is geslonken.

  2. Stap 4

    Duw met behulp van een zeef het vocht uit de spinazie.

  3. Stap 5

    • 100 g feta

    Meng de feta door de spinazie.

Bladerdeeghapjes maken

  1. Stap 6

    Leg de plakjes bladerdeeg op een werkblad en leg in het midden wat spinazievulling.

  2. Stap 7

    Rol de bladerdeegplakjes met vulling op en smeer ze in met losgeklopte ei. Snijd de rolletjes in drieën.

  3. Stap 8

    Leg de bladerdeeghapjes op de bakplaat met de plakkant naar beneden.

  4. Stap 9

    Bak ze ongeveer 20 minuten goudbruin in de oven.

Ontvang makkelijk de lekkerste recepten, schrijf je in

Lekker hè al die recepten! Schrijf je in voor onze Bakken.nl nieuwsbrief en krijg elke maand de nieuwste recepten en leuke bakverhalen per e-mail. Zo mis je niets.