🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.
Verwarm de oven voor (elektrisch 200°C / hetelucht 180°C). Leg bakpapier op de bakplaat of vet de bakplaat in met boter.
Laat de Koopmans bladerdeeg (4 plakjes) ontdooien en verwijder de folie.
Snijd de spinazie (200 g) klein en bak het even, totdat het is geslonken.
Duw met behulp van een zeefje het vocht uit de spinazie.
Verbrokkel de feta (100 g) door de spinazie.
Leg de plakjes bladerdeeg op een werkblad en leg in het midden wat spinazievulling.
Rol de bladerdeegplakjes met vulling op en smeer ze in met losgeklopte ei (1 stuk). Snijd de rolletjes in drieën.
Leg de bladerdeeghapjes op de bakplaat met de plakrand naar beneden.
Bak ze in ongeveer 20 minuten goudbruin in de oven.