🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Shop Recepten

Shop

Naar de shop Profiel Winkelwagen

Meer van bakken.nl

Recepten Bak & spaar shop
Brood Brownies
Cake
Bananenbrood Cupcakes Kruidcake Kwarkcake Stroopwafelcake
Hartig
Borrelhapjes Bladerdeeg Hartige taart
Koekjes
No Bake
Kwarktaart MonChoutaart
Pannenkoeken
American Pancakes
Taart
Appeltaart Cheesecake Chocoladetaart Kwarktaart Lemon Meringue Mini taartjes MonChoutaart
Toetjes
Thema's
Sinterklaas Kerst Bakken met kinderen Kindertraktaties Oud & Nieuw Rainbow Unicorn Verjaardag Valentijn Pasen Moederdag Halloween
Recepten
Bladerdeeghapjes met spinazie en feta

Bladerdeeghapjes met spinazie en feta

Dit recept is van: Koopmans

bladerdeeghapjes met spinazie en fetakaas

Bladerdeeghapjes met spinazie en feta

Info Benodigdheden Stappen

De combinatie feta en spinazie is altijd goed, dus ook lekker in bladerdeeg. Deze hapjes zijn heerlijk bij de borrel, brunch en lunch!

20 min. Bereidingstijd
20 min. Baktijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
12 Porties
Bladerdeeg Brunch Hapjes Pasen Spinazie Feta Hartig Vegetarisch Thema's
Log in om je favoriete recepten te bewaren

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Bladerdeeg (Koopmans)
    4 Plakje(s)
    Bladerdeeg (Koopmans)
  • Spinazie
    200 g (gram)
    Spinazie
  •  
    100 g (gram)
    Feta
  •  
    1 stuks
    Ei (losgeklopt)

Keukenspullen

  • Bakplaat
    Bakplaat
    Bekijk in de shop
  • Bakpapier
    Bakpapier
  • Zeefje
    Zeefje
    Bekijk in de shop

Stappen

1. Voorbereiden

Verwarm de oven voor (elektrisch 200°C / hetelucht 180°C). Leg bakpapier op de bakplaat of vet de bakplaat in met boter.

Laat de Koopmans bladerdeeg (4 plakjes) ontdooien en verwijder de folie.

2. Spinazievulling maken

Snijd de spinazie (200 g) klein en bak het even, totdat het is geslonken.

Duw met behulp van een zeefje het vocht uit de spinazie.

Verbrokkel de feta (100 g) door de spinazie.

3. Bladerdeeghapjes maken

Leg de plakjes bladerdeeg op een werkblad en leg in het midden wat spinazievulling.

Rol de bladerdeegplakjes met vulling op en smeer ze in met losgeklopte ei (1 stuk). Snijd de rolletjes in drieën.

Leg de bladerdeeghapjes op de bakplaat met de plakrand naar beneden.

Bak ze in ongeveer 20 minuten goudbruin in de oven.

 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

 


Voor 23:00 besteld? Dezelfde werkdag op de bus.

Door de drukte kan je bestelling 1-2 dagen later aankomen. 

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

WhatsApp

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2021 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.