Taart maken

Onze heerlijke taart recepten

De lekkerste taart, die is natuurlijk zelfgemaakt! En het is superleuk om te doen. Je begint met wat losse ingrediënten: bloem, bakmix, boter, suiker en chocolade of fruit. Je volgt de stappen van het recept. En een poosje later staat er een lekkere taart op tafel! Het lijkt bijna toveren ;-) En daarna het leukste moment: samen genieten van jouw zelfgemaakte taart.

Taart bakken

Wil je een lekkere taart bakken? Dan zit je goed bij bakken.nl. Wij hebben heerlijke, leuke, eenvoudige en uitdagende taart recepten voor je gemaakt en verzameld. Er zijn wel duizenden verschillende taarten te bedenken om te bakken. Maar waar moet je beginnen? Om je op weg te helpen, hebben we een selectie gemaakt van onze favorieten. Stuk voor stuk leuk om te bakken en heerlijk om te proeven.

Appeltaart, hartige taart, chocolade taart, kwarktaart, MonChou taart, vruchtentaart of tarte tartin. Kies voor makkelijke recepten of ga voor pronkstukken en ware spektakel taarten. Voor iedere bakker hebben wij het passende recept. 

Om het overzichtelijk te maken hebben wij alle taart recepten opgedeeld in drie moeilijkheidsniveaus: eenvoudig, gemiddeld en uitdagend. Bij bakken.nl houden we echt van bakken. Willen we jou graag op weg helpen om eenvoudig aan de slag te gaan. Maar ook je inspireren die uitdagende taart te bakken en iedereen te verrassen!

Kom je er onverhoopt toch niet uit, of heb je een vraag over zelf taarten maken, of wil je graag een goede tip delen? Dan horen wij dat graag. Het Bakken.nl team zit klaar voor jou!

 

Taart maken voor beginners

Voor makkelijke taart recepten zit je goed bij Bakken.nl! Een spectaculair uitziende taart hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn om te maken. Een mooi voorbeeld uit ons moeilijkheidsniveau ‘eenvoudig’ zijn de Naked Cakes. Plaatjes om te zien! En eigenlijk heel makkelijk om te bakken. De basis van een Naked Cake is de beroemde biscuittaart. Heb je al meer bak ervaring, dan kun je een luchtige biscuittaart bakken vanaf de basis. Ben je een beginnende bakker of heb je weinig tijd, kies dan voor een basis biscuitmix. 

Volg de stappen op het pak en je maakt zo heel eenvoudig de basis biscuittaart. Als de taart is afgekoeld snijd je ‘m twee, drie keer horizontaal door. Je vult ‘m met een romige botercrème, laagje jam, fruit of stukjes chocolade en tot slot versier de bovenkant met een beetje slagroom en vers fruit. Prachtig resultaat. Heerlijk succes! Zo maak jij makkelijk een prachtige taart. 

 

Uitdagende en lekkerste taart recepten

Ook de ervaren bakker inspireren we op Bakken.nl met de meest verrassende en lekkerste taart recepten. Op onze overzichtspagina’s kun je een selectie vinden van onze favoriete recepten: Oer-Hollandse appeltaarten, smeuïge chocoladetaarten, variërende kwarktaarten, hippe cheesecakes, prachtige biscuittaarten en nog veel meer. 

Blader door de recepten en laat je smakelijk verrassen. Enne, alle taart recepten hebben wij uiteraard ook zelf gemaakt, zo weten we zeker dat ze lukken en dat ze heerlijk zijn! ;-)