Koekjes

Recepten om de lekkerste koekjes te bakken

Zelf koekjes bakken is niet alleen heel erg lekker, maar het is ook nog eens super leuk om samen te doen. De koekjes kun je versieren en zo bak je niet alleen heerlijke maar ook nog eens mooie koekjes. Dat wordt zeker smullen!

De lekkerste koekjes maken

Een koekjes van eigen deeg, dat zijn de lekkerste koekjes. Je kunt er ook eindeloos mee variëren. Verschillende vormpjes, verschillend formaat, een lekkere vulling of creatief met decoratie. Omdat wij fan zijn van zelf koekjes maken, hebben wij een heleboel recepten voor je verzameld zodat jij ook eindeloos verschillende koekjes kunt bakken!

Op zoek naar een koekjes recept?

Weet je niet welke soorten koekjes je kunt bakken en heb je inspiratie nodig? We hebben veel lekkere koekjesrecepten! Van ‘gemaakt in een handomdraai’, tot leuke koekjes bakuitdagingen. Als je visite krijgt en je bijzondere koekjes wil bakken, dan zijn zelfgemaakte bokkepootjes top! Of een lekkere boterkoek. Hier kun je heerlijk mee variëren, je kunt er allerlei ingrediënten aan toevoegen zoals aardbeien, walnoten of amandelspijs!


Er zijn zoveel verschillende soorten koekjes die je kunt bakken. Van kerstkoekjes, halloweenkoekjes, paaskoekjes, kindertraktatie koekjes of een knapperig havermoutkoekje voor bij de thee. Onze conclusie: voor ieder moment is er wel een lekker koekje te bakken.

Bak jij de lekkerste koekjes van de wereld?

Er zijn zo ontzettend veel soorten koekjes die je kunt bakken. Heb jij nog aanvullingen? Deel deze dan met ons. Wij zijn altijd op zoek naar nog meer variaties om de lekkerste koekjes te kunnen bakken!


Heb je een koekjes recept van ons geprobeerd en ben je trots op het resultaat? Stuur ons eens een foto van het resultaat. Dat vinden we echt heel leuk om te zien. En als je variatietips hebt die het recept nog lekkerder maken, dan mag je die ook altijd met ons delen hoor!