No Bake

De lekkerste taarten bakken zonder oven

Heb jij al eens een No bake recept gemaakt? Zo niet, dan moet je het echt eens proberen. Met deze No bake recepten maak je heel eenvoudig overheerlijke taarten. Je bakt de No bake taarten zonder oven.

Taart bakken zonder oven

De term ‘No Bake’ is overkomen waaien uit Engeland en Amerika. Letterlijk betekent het: niet bakken. Maar wat ze eigenlijk bedoelen is bakken zonder oven. No Bake taarten bak je zonder oven, je hoeft ze alleen te laten opstijven in de koelkast.


Snelle taart recepten

De No bake recepten, zijn snelle taart recepten. No Bake taarten zijn daarom ideaal als je snel een lekkere taart wilt bakken. In ongeveer tien minuten is de No Bake taart klaar en kan de taart de koelkast in. Dat maakt No Bake extra handig als je weinig tijd hebt. In de koelkast heeft de No Bake taart wel even de tijd nodig om op te stijven. Houd rekening met tweeëneenhalf tot drie uur.


Taart recepten zonder oven

Bij taart recepten zonder oven, denk je al snel aan de bekende chocoladetaart en cheesecakes varianten, niet zo gek wat die zijn ook superlekker. Je kunt de chocolade taart recepten zonder oven extra lekker maken door wat extra ingrediënten toe te voegen. Voeg mango en rode peper toe of maak de smaak van de chocolade taart extra intens met Toblerone®. Sinds kort zijn er ook No Bake taartmixen in de supermarkt te koop. Zo maak je heel gemakkelijk een appelroomtaart zonder oven. Bekijk onze favoriete taart recepten zonder oven en ‘bak’ iets lekkers. We zijn benieuwd wat je er van vindt! .


Ontvang makkelijk de lekkerste recepten, schrijf je in

Lekker hè al die recepten! Schrijf je in voor onze Bakken.nl nieuwsbrief en krijg elke maand de nieuwste recepten en leuke bakverhalen per e-mail. Zo mis je niets.