Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Recepten
Wraps met eiersalade en rauwe ham

Wraps met eiersalade en rauwe ham

Dit recept is van: Danna

  1. wrap met eiersalade en rauwe ham
Item 1 of 1
Wraps met eiersalade en rauwe ham
info
Benodigdheden
Stappen

Lekker recept voor eiersalade op zelfgemaakte wraps met rauwe ham en kropsla. Een heerlijk brunch gerecht.

15 min.Bereidingstijd
30 min.Baktijd
Moeilijkheid
8Porties
BrunchHapjesHartige receptenRauwe hamEiersalade Thema receptenBorrelhapjes

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Bloem
    250 g
    Bloem
  • Dr. Oetker Backin bakpoeder
    1 tl (theelepels)
    Dr. Oetker Backin bakpoeder
  • Olijfolie
    1 el (eetlepels)
    Olijfolie
  • Water (handwarm)
    150 ml
    Water (handwarm)
  • Zout
    1 snufje(s)
    Zout
  • Ei
    6 Stuk(s)
    Ei

 

  •  
    3 el (eetlepels)
    Mayonaise
  •  
    1 tl (theelepels)
    Mosterd
  • Peper
    1 snufje(s)
    Peper
  •  
    Kropsla
  •  
    8 Plakje(s)
    Rauwe ham

Keukenspullen

  • Mengkom
    Mengkom
    Bestel dit product online
  • Mixer met deeghaken
    Mixer met deeghaken
  • Bloem om te bestuiven
    Bloem om te bestuiven
  • Deegroller
    Deegroller
    Bestel dit product online
  • Pan
    Pan
  • Cocktailprikker
    Cocktailprikker

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Wraps maken

Meng de bloem (250 g) met het bakpoeder (1 tl). Meng dit vevolgens met de olijfolie (1 el), het water (150 ml) en het zout (snufje) door elkaar en kneed tot een soepel deeg met de hand of met een mixer met deeghaken.

Laat het deeg hierna ongeveer 10 minuten rusten in de koelkast

2. Eiersalade maken

Kook en pel de eieren (6 stuks), snijd ze fijn (met een eiersnijder of prakken met een vork) en maak er een eiersalade van door de mayonaise (3 el), de mosterd (1 tl), de peper (snufje) en het zout (snufje) erdoorheen te mengen. Zet in de koelkast tot gebruik.

3. Bak en vul je eigen wrap

Vorm van het deeg een rol en verdeel het in 8 gelijke stukken. Zet alvast de pan op een laag vuur zodat deze warm kan worden.

Rol met een deegroller elk balletje deeg uit tot een ronde vorm, hoe dunner hoe lekkerder. Bestuif je werkblad met wat bloem om plakken te voorkomen.

Leg de wrap in de warme pan. Zodra de bovenkant wat luchtbellen vertoont kun je hem omdraaien en aan de andere kant nog 1-2 minuten bakken.

Beleg de wraps met de sla en eiersalade, vouw er een plakje ham in en vouw eerst de onderkant en daarna de 2 zijkanten dicht en zet eventueel vast met een prikkertje.

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.