🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Recepten Bak & Spaar
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Terug Menu

  • Bak & Spaar
    • Bak & Spaar Shop
  • Recepten
    • Favoriete recepten
    • Zoete recepten
      • Zoete recepten
      • Taart
        • Taart
        • Appeltaart
        • Biscuittaart
        • Cheesecake
        • Chocoladetaart
        • Fruittaart recepten
        • Slof
        • Worteltaart
      • Zonder oven
      • Brownies
      • Cake
        • Cake
        • Bananenbrood
        • Cupcakes & muffins
        • Kruidcake
        • Kwarkcake
        • Red velvet
        • Stroopwafel
        • Tulband
      • Desserts
      • Donuts
      • Gebak
      • Koekjes
      • Pannenkoeken
      • Soezen
      • Wafels
      • Zoet brood
    • Hartige recepten
      • Hartige recepten
      • Bladerdeeg
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Cake
      • Hartige taart
      • Quiche
    • Lifestyle recepten
      • Lifestyle recepten
      • Glutenvrij bakken
      • Lactosevrij bakken
      • Vegan bakken
      • Vegetarisch bakken
    • Thema recepten
      • Thema recepten
      • Moederdag
      • Bakken met kinderen
        • Bakken met kinderen
        • Kindertraktaties
      • Regenboog
      • Seizoen bakken
        • Seizoen bakken
        • Lente
        • Zomer
        • Herfst
        • Winter
      • Geboorte
      • Verjaardag
      • Reisje door Europa
      • Brunch
      • Halloween
      • Sinterklaas
      • Kerst
      • Oud & Nieuw
      • Valentijn
      • Pasen
    • Baktips
  • Bak & spaar shop
  • Profiel
    • Profiel
    • Account aanpassen
    • Wachtwoord wijzigen
    • Bestelgeschiedenis
    • Favoriete recepten
    • Favoriete producten
  • Contact
Zoete recepten
Taart
Appeltaart Biscuittaart Cheesecake Chocoladetaart Fruittaart recepten Slof Worteltaart
Zonder oven Brownies
Cake
Bananenbrood Cupcakes & muffins Kruidcake Kwarkcake Red velvet Stroopwafel Tulband
Desserts Donuts Gebak Koekjes Pannenkoeken Soezen Wafels Zoet brood
Hartige recepten
Bladerdeeg Borrelhapjes Brood Cake Hartige taart Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken Lactosevrij bakken Vegan bakken Vegetarisch bakken
Thema recepten
Moederdag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Regenboog
Seizoen bakken
Lente Zomer Herfst Winter
Geboorte Verjaardag Reisje door Europa Brunch Halloween Sinterklaas Kerst Oud & Nieuw Valentijn Pasen
Baktips
Recepten
Wraps met eiersalade en rauwe ham

Wraps met eiersalade en rauwe ham

Dit recept is van: Danna

wrap met eiersalade en rauwe ham
Wraps met eiersalade en rauwe ham
Info Benodigdheden Stappen

Lekker recept voor eiersalade op zelfgemaakte wraps met rauwe ham en kropsla. Een heerlijk brunch gerecht.

15 min. Bereidingstijd
30 min. Baktijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
8 Porties
Brunch Hapjes Hartige recepten Rauwe ham Eiersalade Thema recepten Borrelhapjes

Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.

Bedankt voor je beoordeling! Wat vind je van dit recept?
${ message.value }
${ message.value }

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Bloem
    250 g
    Bloem
  • Dr. Oetker Backin bakpoeder
    1 tl (theelepels)
    Dr. Oetker Backin bakpoeder
  • Olijfolie
    1 el (eetlepels)
    Olijfolie
  • Water (handwarm)
    150 ml
    Water (handwarm)
  • Zout
    1 snufje(s)
    Zout
  • Ei
    6 stuk(s)
    Ei

 

  •  
    3 el (eetlepels)
    Mayonaise
  •  
    1 tl (theelepels)
    Mosterd
  • Peper
    1 snufje(s)
    Peper
  •  
    Kropsla
  •  
    8 Plakje(s)
    Rauwe ham

Keukenspullen

  • Mengkom
    Mengkom
    Bestel dit product online
  • Mixer met deeghaken
    Mixer met deeghaken
    Productdetails
  • Bloem om te bestuiven
    Bloem om te bestuiven
  • Deegroller
    Deegroller
    Bestel dit product online
  • Pan
    Pan
  • Cocktailprikker
    Cocktailprikker

Stappen

1. Wraps maken

Meng de bloem (250 g) met het bakpoeder (1 tl). Meng dit vevolgens met de olijfolie (1 el), het water (150 ml) en het zout (snufje) door elkaar en kneed tot een soepel deeg met de hand of met een mixer met deeghaken.

Laat het deeg hierna ongeveer 10 minuten rusten in de koelkast

2. Eiersalade maken

Kook en pel de eieren (6 stuks), snijd ze fijn (met een eiersnijder of prakken met een vork) en maak er een eiersalade van door de mayonaise (3 el), de mosterd (1 tl), de peper (snufje) en het zout (snufje) erdoorheen te mengen. Zet in de koelkast tot gebruik.

3. Bak en vul je eigen wrap

Vorm van het deeg een rol en verdeel het in 8 gelijke stukken. Zet alvast de pan op een laag vuur zodat deze warm kan worden.

Rol met een deegroller elk balletje deeg uit tot een ronde vorm, hoe dunner hoe lekkerder. Bestuif je werkblad met wat bloem om plakken te voorkomen.

Leg de wrap in de warme pan. Zodra de bovenkant wat luchtbellen vertoont kun je hem omdraaien en aan de andere kant nog 1-2 minuten bakken.

Beleg de wraps met de sla en eiersalade, vouw er een plakje ham in en vouw eerst de onderkant en daarna de 2 zijkanten dicht en zet eventueel vast met een prikkertje.

 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2022 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.