🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Recepten Bak & Spaar
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Inloggen
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Terug Menu

  • Bak & Spaar
    • Bak & Spaar Shop
  • Recepten
    • Favoriete recepten
    • Zoete recepten
      • Zoete recepten
      • Taart
        • Taart
        • Appeltaart
        • Biscuittaart
        • Cheesecake
        • Chocoladetaart
        • Fruittaart recepten
        • Slof
        • Worteltaart
      • Zonder oven
      • Brownies
      • Cake
        • Cake
        • Appelcake
        • Bananenbrood
        • Cupcakes & muffins
        • Kruidcake
        • Kwarkcake
        • Red velvet
        • Stroopwafel
        • Tulband
      • Desserts
      • Donuts
      • Gebak
      • Koekjes
      • Pannenkoeken
      • Soezen
      • Wafels
      • Zoet brood
      • Oliebollen
    • Hartige recepten
      • Hartige recepten
      • Bladerdeeg
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Hartige taart
      • Quiche
    • Lifestyle recepten
      • Lifestyle recepten
      • Glutenvrij bakken
      • Lactosevrij bakken
      • Vegan bakken
      • Vegetarisch bakken
    • Thema recepten
      • Thema recepten
      • Winter
      • Feestdagen
        • Feestdagen
        • Valentijn
        • Koningsdag
        • Pasen
        • Moederdag
        • Vaderdag
        • Halloween
        • Sinterklaas
        • Kerst
        • Oud & Nieuw
      • Verjaardag
      • Bakken met kinderen
        • Bakken met kinderen
        • Kindertraktaties
      • Geboorte
      • Brunch
      • High tea
      • Regenboog
    • Baktips
  • Bak & spaar shop
  • Profiel
    • Profiel
    • Account aanpassen
    • Wachtwoord wijzigen
    • Bestelgeschiedenis
    • Favoriete recepten
    • Favoriete producten
  • Contact
Zoete recepten
Taart
Appeltaart Biscuittaart Cheesecake Chocoladetaart Fruittaart recepten Slof Worteltaart
Zonder oven Brownies
Cake
Appelcake Bananenbrood Cupcakes & muffins Kruidcake Kwarkcake Red velvet Stroopwafel Tulband
Desserts Donuts Gebak Koekjes Pannenkoeken Soezen Wafels Zoet brood Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg Borrelhapjes Brood Hartige taart Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken Lactosevrij bakken Vegan bakken Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn Koningsdag Pasen Moederdag Vaderdag Halloween Sinterklaas Kerst Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte Brunch High tea Regenboog
Baktips
Recepten
Versierde chocoladerepen

Versierde chocoladerepen

Dit recept is van: Saakje

versierde chocoladerepen
Versierde chocoladerepen
Info Benodigdheden Stappen

Zeker weten dat je elk kind blij maakt als je zegt dat je versierde chocoladerepen gaat maken! Maak van het versieren echt een feestje door de tafel vol te zetten met lekkere versiersels.

5 min. Bereidingstijd
60 min. Opstijftijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
5-10 Porties
Chocolade Decoreren Pretzels Banaan Stroopwafel Kindertraktaties Thema recepten Bakken met kinderen
5
1 beoordeling Geef jouw mening
Dit recept al eens gemaakt? Beoordeel het recept.

Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.

Bedankt voor je beoordeling!
${ message.value }
${ message.value }

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Diverse decoratiestrooisels (Dr Oetker)
    Diverse decoratiestrooisels (Dr Oetker)
  • Chocolade
    400 g
    Chocolade
  • Boter (ongezouten roomboter)
    100 g
    Boter (ongezouten roomboter)

Keukenspullen

  • Bakpapier
    Bakpapier
  •  
    Bakvorm (20 x 20 cm)
  • Steelpan
    Steelpan
  •  
    Spatel of plat mes

Stappen

1. Voorbereiden

Leg op tafel een ruim stuk bakpapier en zet alle versiering klaar. Leg een stuk bakpapier in de vorm, dan kun je straks makkelijk de plak eruit tillen.

Hak de chocolade (400 g) fijn en smelt deze samen met de boter (100 g) in een steelpan op een laag pitje. Zodra het grootste deel gesmolten is, zet je het vuur uit, zodat de chocolade rustig kan doorsmelten en niet aanbrandt.

2. Versieren

Roer de chocolade met de boter goed door en giet het in de bakvorm, strijk het met een paletmes glad.

En dan kan het versieren beginnen! Ga voor dingen die je lekker vindt. Rozijnen met chocolade zijn heel lekker en naturel chips gaat ook erg goed samen met pure chocolade.

Zet het geheel tenminste 1 uur in de koelkast. Snijd er daarna, eventueel met een warm mes, mooie strakke repen van.

Kadootje!

Verpak een reep in cellofaan, sluit of met een strik of lint en je hebt natuurlijk een geweldige leuk en lekker kado!

 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2023 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.