🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Recepten Bak & Spaar
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Inloggen
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Terug Menu

  • Bak & Spaar
    • Bak & Spaar Shop
  • Recepten
    • Favoriete recepten
    • Zoete recepten
      • Zoete recepten
      • Taart
        • Taart
        • Appeltaart
        • Biscuittaart
        • Cheesecake
        • Chocoladetaart
        • Fruittaart recepten
        • Slof
        • Worteltaart
      • Zonder oven
      • Brownies
      • Cake
        • Cake
        • Appelcake
        • Bananenbrood
        • Cupcakes & muffins
        • Kruidcake
        • Kwarkcake
        • Red velvet
        • Stroopwafel
        • Tulband
      • Desserts
      • Donuts
      • Gebak
      • Koekjes
      • Pannenkoeken
      • Soezen
      • Wafels
      • Zoet brood
      • Oliebollen
    • Hartige recepten
      • Hartige recepten
      • Bladerdeeg
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Hartige taart
      • Quiche
    • Lifestyle recepten
      • Lifestyle recepten
      • Glutenvrij bakken
      • Lactosevrij bakken
      • Vegan bakken
      • Vegetarisch bakken
    • Thema recepten
      • Thema recepten
      • Winter
      • Feestdagen
        • Feestdagen
        • Valentijn
        • Koningsdag
        • Pasen
        • Moederdag
        • Vaderdag
        • Halloween
        • Sinterklaas
        • Kerst
        • Oud & Nieuw
      • Verjaardag
      • Bakken met kinderen
        • Bakken met kinderen
        • Kindertraktaties
      • Geboorte
      • Brunch
      • High tea
      • Regenboog
    • Baktips
  • Bak & spaar shop
  • Profiel
    • Profiel
    • Account aanpassen
    • Wachtwoord wijzigen
    • Bestelgeschiedenis
    • Favoriete recepten
    • Favoriete producten
  • Contact
Zoete recepten
Taart
Appeltaart Biscuittaart Cheesecake Chocoladetaart Fruittaart recepten Slof Worteltaart
Zonder oven Brownies
Cake
Appelcake Bananenbrood Cupcakes & muffins Kruidcake Kwarkcake Red velvet Stroopwafel Tulband
Desserts Donuts Gebak Koekjes Pannenkoeken Soezen Wafels Zoet brood Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg Borrelhapjes Brood Hartige taart Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken Lactosevrij bakken Vegan bakken Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn Koningsdag Pasen Moederdag Vaderdag Halloween Sinterklaas Kerst Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte Brunch High tea Regenboog
Baktips
Recepten
Turkse pizza

Turkse pizza

Dit recept is van: Annet

turkse pizza
Turkse pizza
Info Benodigdheden Stappen

Wist je dat Turkse pizza heel makkelijk zelf te maken is? Bak de wraps en vul ze met gehakt, knoflooksaus en al je favoriete toppings. Het perfecte diner voor een drukke doordeweekse dag.

60 min. Bereidingstijd
5 min. Baktijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
6 Porties
Reisje door Europa Pizza Hartige recepten Lunch Gehakt Tomaten Brood Zomer
5
1 beoordeling Geef jouw mening
Dit recept al eens gemaakt? Beoordeel het recept.

Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.

Bedankt voor je beoordeling!
${ message.value }
${ message.value }

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Bloem
    500 g (gram)
    Bloem
  • Dr. Oetker Gist
    7 g (gram)
    Dr. Oetker Gist
  • Zout
    2 tl (theelepels)
    Zout
  • Water
    150 ml
    Water
  • Melk
    150 ml
    Melk
  •  
    125 g (gram)
    Gehakt (lam of rund)
  •  
    2 Stuk(s)
    Puntpaprika
  • Ui
    1 Stuk(s)
    Ui

 

  • Tomaten
    7 Stuk(s)
    Tomaten
  •  
    1 el (eetlepels)
    Tomatenpuree
  •  
    0.5 Stuk(s)
    Rode peper
  •  
    2 el (eetlepels)
    Peterselie
  •  
    1 Stuk(s)
    Komkommer
  •  
    0.5 Krop
    Ijsbergsla
  •  
    Knoflooksaus

Keukenspullen

  • Kom
    Kom
    Bestel dit product online
  • Mixer met deeghaken
    Mixer met deeghaken
    Productdetails
  • Deegroller
    Deegroller
    Bestel dit product online

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Deeg bereiden

Doe de bloem (500 g), het gist (7 g), zout (1 tl), water (150 ml) en de melk (150 ml) in de kom en maak een mooi samenhangend deeg. Kneedt dit ongeveer 10-15 minuten. Het deeg is goed als er een vliesje van het deeg getrokken kan worden.

Verdeel het deeg in 6 gelijke bollen. Dek de bollen af met een vochtige doek en laat ze 30-40  minuten rijzen.

2. Vulling bereiden

Maak de groenten schoon.

Doe de puntpaprika's (2), ui (1), tomaat (1), tomatenpuree (1 el), spaanse peper (0.5) en het zout (1 tl) in een blender en mix deze fijn.   

Doe het gehakt (125 g) in een kom en voeg de groentenmix en de fijngehakte peterselie (2 el) toe. Maak hier een mooie gladde massa van.

3. Uitrollen en afbakken

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Bestrooi het werkblad met bloem en rol de deegballen uit tot een mooie cirkel van ongeveer 25-30 centimeter. Leg de Turkse pizza’s op een bakpapier. Bestrijk de cirkels met de vulling.

Bak de pizza’s één voor één in de oven. Bak ze gaar in ongeveer 4-6 minuten. Zorg dat de randen niet te bruin worden, dat maakt het oprollen lastig.

4. Turkse pizza's beleggen

Maak de komkommer (1), tomaten (4-6) en ijsbergsla (0.5 krop) schoon en snij dit in reepjes.

Beleg de pizza’s in het midden met deze groenten en rol ze op. Serveer de Turkse pizza’s met knoflooksaus.

Turkse pizza kunnen warm en koud gegeten worden.

Turkse pizza invriezen

Turkse pizza’s zijn zonder de komkommer, sla en tomaten ook goed in te vriezen.

 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2023 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.