Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor.
Vet de springvorm in met een bakspray.
Klop de boter (75 g) met de mixer zacht en romig in een beslagkom.
Voeg de cakemix (1 pak), het water (100 ml) en de eieren (3 stuks) in één keer toe. Roer het geheel met de mixer op de laagste stand in 1 minuut tot een glad beslag.
Klop het beslag daarna met de mixer op de hoogste stand in 2 minuten tot een luchtig beslag. Doe het beslag tot slot in de springvorm en bak de cake in circa 60 minuten gaar.
Laat de kruidcaketaart tot slot 10 minuten afkoelen in de vorm. Verwijder hierna de ring en eventueel de bodem van de springvorm en laat de taart op een rooster verder afkoelen.
Leg de zakjes chocoglazuur (1-2 zakjes) ongeveer 10 minuten in een schaal of kom met goed warm water. Kneed de zakjes hierna goed door en giet het chocoladeglazuur langs de randen en over het midden van de afgekoelde kruidcaketaart.
Versier de kruidcaketaart terwijl de chocoglazuur nog niet is afgekoeld, met verschillende chocofantasie (1 busje) strooisels.
Al sinds 1846 maakt Koopmans het Nederlandse gezinnen gemakkelijk om zelf iets lekkers te bakken. We horen regelmatig: ‘ik bak met Koopmans, want dan weet ik zeker dat het lukt’. En daar zijn we best trots op. Jaren geleden begon het met een boekweitmolen in Holwerd en inmiddels staan onze producten in alle supermarkten.