🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Recepten Bak & Spaar
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Inloggen
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Terug Menu

  • Bak & Spaar
    • Bak & Spaar Shop
  • Recepten
    • Favoriete recepten
    • Zoete recepten
      • Zoete recepten
      • Taart
        • Taart
        • Appeltaart
        • Biscuittaart
        • Cheesecake
        • Chocoladetaart
        • Fruittaart recepten
        • Slof
        • Worteltaart
      • Zonder oven
      • Brownies
      • Cake
        • Cake
        • Appelcake
        • Bananenbrood
        • Cupcakes & muffins
        • Kruidcake
        • Kwarkcake
        • Red velvet
        • Stroopwafel
        • Tulband
      • Desserts
      • Donuts
      • Gebak
      • Koekjes
      • Pannenkoeken
      • Soezen
      • Wafels
      • Zoet brood
      • Oliebollen
    • Hartige recepten
      • Hartige recepten
      • Bladerdeeg
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Hartige taart
      • Quiche
    • Lifestyle recepten
      • Lifestyle recepten
      • Glutenvrij bakken
      • Lactosevrij bakken
      • Vegan bakken
      • Vegetarisch bakken
    • Thema recepten
      • Thema recepten
      • Winter
      • Feestdagen
        • Feestdagen
        • Valentijn
        • Koningsdag
        • Pasen
        • Moederdag
        • Vaderdag
        • Halloween
        • Sinterklaas
        • Kerst
        • Oud & Nieuw
      • Verjaardag
      • Bakken met kinderen
        • Bakken met kinderen
        • Kindertraktaties
      • Geboorte
      • Brunch
      • High tea
      • Regenboog
    • Baktips
  • Bak & spaar shop
  • Profiel
    • Profiel
    • Account aanpassen
    • Wachtwoord wijzigen
    • Bestelgeschiedenis
    • Favoriete recepten
    • Favoriete producten
  • Contact
Zoete recepten
Taart
Appeltaart Biscuittaart Cheesecake Chocoladetaart Fruittaart recepten Slof Worteltaart
Zonder oven Brownies
Cake
Appelcake Bananenbrood Cupcakes & muffins Kruidcake Kwarkcake Red velvet Stroopwafel Tulband
Desserts Donuts Gebak Koekjes Pannenkoeken Soezen Wafels Zoet brood Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg Borrelhapjes Brood Hartige taart Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken Lactosevrij bakken Vegan bakken Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn Koningsdag Pasen Moederdag Vaderdag Halloween Sinterklaas Kerst Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte Brunch High tea Regenboog
Baktips
Recepten
Supersnelle appelcrumble met havermout

Supersnelle appelcrumble met havermout

Dit recept is van: Saakje

Super snelle appeltaart recept
Supersnelle appelcrumble met havermout
Info Benodigdheden Stappen

In no-time heb je deze appeltaart gemaakt! Want waarom zou je de appels schillen?! Het deeg is kruimelig en druk je zo aan op de bodem van de ovenschaal, dus geen gedoe met uitrollen. Al helemaal lekker om warm als dessert te serveren.

10 min. Bereidingstijd
40 min. Baktijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
Appel Crumble Dessert Desserts
4
35 beoordelingen Geef jouw mening
Dit recept al eens gemaakt? Beoordeel het recept.

Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.

Bedankt voor je beoordeling!
${ message.value }
${ message.value }

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Boter of margarine
    100 g (gram)
    Boter of margarine
  • Bloem
    165 g (gram)
    Bloem
  • Witte basterdsuiker
    100 g (gram)
    Witte basterdsuiker
  • Havermout
    35 g (gram)
    Havermout
  • Ei (losgeklopt)
    1 Stuk(s)
    Ei (losgeklopt)

 

  • Appel (grote)
    2 Stuk(s)
    Appel (grote)
  • Donkere basterdsuiker
    1 el (eetlepels)
    Donkere basterdsuiker
  • Kaneel
    1 tl (theelepels)
    Kaneel
  • Rozijnen
    50 g (gram)
    Rozijnen

Keukenspullen

  •  
    Ronde ovenschaal (ca. Ø23 cm)
  • Mixer met deeghaken
    Mixer met deeghaken
    Productdetails
  • Mengkom
    Mengkom
    Bestel dit product online

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Voorbereiden

Plaats een rooster in het midden de oven, en verwarm de oven voor (elektrische oven 190 °C / hetelucht 180 °C). Vet de ovenschaal in met boter of bakspray.

2. Koekdeeg bereiden

Doe de boter (100 g), bloem (165 g), basterdsuiker (100 g), havermout (35 g) en een beetje losgeklopt ei (1/4) in een beslagkom. Mix dit met een mixer met deeghaken zodat je grove kruimels krijgt.

Stort ¾ van het deeg in de ovenschaal en druk het aan. De bodem en wanden zijn dan met een laagje deeg.

3. Appelvulling maken

Was de appels (2 stuks) en snijd parten van het klokhuis af. Snijd de parten weer in kleinere blokken (je mag ze wel een beetje grof houden). Schep er kaneel (1 tl), donkere basterdsuiker (1 el) en rozijnen (50 g) bij en hussel het goed door. Stort de appels in de ovenschaal.

Verdeel de overgebleven kruimels over de appels.

Bak de supersnelle crumble in ongeveer 40 minuten gaar en knapperig. Serveer ‘m lekker warm. Helemaal feest wordt het met een toef slagroom erbij.

 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2023 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.