Zo'n heerlijke American pancake gevuld met een laagje chocolade- of hazelnootpasta? Ja zeker, dat kan! Hier lees je hoe je dat eenvoudig doet.
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Doe Dr. Oetker American Pancakes Original mix (1 pak) in een beslagkom en voeg de melk (300 ml) en de eieren (2 stuks) toe, roer met een mixer (of eventueel een handgarde) tot een egaal beslag.
Klop het beslag daarna op de hoogste stand in 2 minuten tot een stevig, luchtig beslag.
Verhit zonnebloemolie (1 scheutje) in de koekenpan.
Giet wat beslag in de pan, voldoende voor een pannenkoekje met een doorsnede van 10 cm.
Voeg, zodra de bovenkant van de pannenkoek opdroogt, een eetlepel Nutella® (100 g) in het midden van de pancake. Verdeel hierna nog een eetlepel beslag over de bovenzijde van de pancake om de Nutella® te bedekken.
Wanneer de bovenzijde opnieuw opdroogt en de andere zijde goudbruin is draai je de pancake om en bak je de andere zijde mooi goudbruin. Eet smakelijk!