🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Recepten Bak & Spaar
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Inloggen
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Terug Menu

  • Bak & Spaar
    • Bak & Spaar Shop
  • Recepten
    • Favoriete recepten
    • Zoete recepten
      • Zoete recepten
      • Taart
        • Taart
        • Appeltaart
        • Biscuittaart
        • Cheesecake
        • Chocoladetaart
        • Fruittaart recepten
        • Slof
        • Worteltaart
      • Zonder oven
      • Brownies
      • Cake
        • Cake
        • Appelcake
        • Bananenbrood
        • Cupcakes & muffins
        • Kruidcake
        • Kwarkcake
        • Red velvet
        • Stroopwafel
        • Tulband
      • Desserts
      • Donuts
      • Gebak
      • Koekjes
      • Pannenkoeken
      • Soezen
      • Wafels
      • Zoet brood
      • Oliebollen
    • Hartige recepten
      • Hartige recepten
      • Bladerdeeg
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Hartige taart
      • Quiche
    • Lifestyle recepten
      • Lifestyle recepten
      • Glutenvrij bakken
      • Lactosevrij bakken
      • Vegan bakken
      • Vegetarisch bakken
    • Thema recepten
      • Thema recepten
      • Winter
      • Feestdagen
        • Feestdagen
        • Valentijn
        • Koningsdag
        • Pasen
        • Moederdag
        • Vaderdag
        • Halloween
        • Sinterklaas
        • Kerst
        • Oud & Nieuw
      • Verjaardag
      • Bakken met kinderen
        • Bakken met kinderen
        • Kindertraktaties
      • Geboorte
      • Brunch
      • High tea
      • Regenboog
    • Baktips
  • Bak & spaar shop
  • Profiel
    • Profiel
    • Account aanpassen
    • Wachtwoord wijzigen
    • Bestelgeschiedenis
    • Favoriete recepten
    • Favoriete producten
  • Contact
Zoete recepten
Taart
Appeltaart Biscuittaart Cheesecake Chocoladetaart Fruittaart recepten Slof Worteltaart
Zonder oven Brownies
Cake
Appelcake Bananenbrood Cupcakes & muffins Kruidcake Kwarkcake Red velvet Stroopwafel Tulband
Desserts Donuts Gebak Koekjes Pannenkoeken Soezen Wafels Zoet brood Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg Borrelhapjes Brood Hartige taart Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken Lactosevrij bakken Vegan bakken Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn Koningsdag Pasen Moederdag Vaderdag Halloween Sinterklaas Kerst Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte Brunch High tea Regenboog
Baktips
Recepten
Stroopwafelcakejes met pindakaas

Stroopwafelcakejes met pindakaas

Dit recept is van: Hadewych

Hadewych Stroopwafelcakejes met pindakaas
Stroopwafelcakejes met pindakaas
Info Benodigdheden Stappen

Dit recept voor stroopwafelcakejes met pindakaas is ideaal voor pindaliefhebbers! Wil je gewone cakejes net iets feestelijker maken? Voeg dan een lepeltje pindakaas toe en bakken maar.

10 min. Bereidingstijd
20 min. Baktijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
18 Porties
Stroopwafel Pindakaas Pinda Cupcakes & muffins Bloggers Stroopwafel
0
Nog geen beoordelingen Geef jouw mening
Dit recept al eens gemaakt? Beoordeel het recept.

Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.

Bedankt voor je beoordeling!
${ message.value }
${ message.value }

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Boter (ongezouten roomboter)
    200 g
    Boter (ongezouten roomboter)
  • Ei
    4
    Ei
  • Koopmans Stroopwafelcake
    1 Pak
    Koopmans Stroopwafelcake
  •  
    150 g
    Pinda's
  • Pindakaas
    6 el (eetlepels)
    Pindakaas
  • Stroopwafels
    4
    Stroopwafels

Keukenspullen

  • Muffin bakvorm
    Muffin bakvorm
  • Cupcakevormpjes
    18
    Cupcakevormpjes
    Bestel dit product online
  • Mengkom
    Mengkom
    Bestel dit product online
  • Mixer met gardes
    Mixer met gardes
    Productdetails

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Voorbereiden

Gebruik je een muffinvorm in plaats van de bakplaat, plaats het rooster dan alvast iets onder het midden van de oven. Verwarm de oven voor (elektrisch 190°C / hetelucht 170°C).

Plaats 18 cakevormpjes in het muffinblik, of als je deze niet hebt op de bakplaat.

2. Cakebeslag maken

Klop in een beslagkom de boter (200 g) zacht en romig.

Voeg de stroopwafelcakemix (1 pak) en 4 eieren in één keer aan de boter toe.

Roer het geheel met de mixer op de laagste stand in een 1/2 minuut tot een glad geheel.

Meng 6 eetlepels pindakaas, de stukjes stroopwafels (4 stuks, in stukjes gesneden van 0,5 cm) en 100 gram pinda’s (grof gehakt) door het cakebeslag.

Verdeel het beslag over de cakevormpjes. Vul de vormpjes voor 2/3 met het stroopwafel pindakaasbeslag.

Verdeel de rest van de pinda’s over de stroopwafel cakejes.

3. Cakejes bakken

Bak de stroopwafel cakejes in circa 20 minuten gaar en goudbruin.

Haal de stroopwafel cakejes met pindakaas uit de oven en laat ze even afkoelen voor je ze serveert.

 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2023 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.