Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Thuisbakkers Recepten
Stroopwafelcake

Stroopwafelcake

Dit recept is van: Karmannie

  1. Stroopwafelcake
Item 1 of 1
Stroopwafelcake
info
Benodigdheden
Stappen
Eigenlijk geen eigen recept, maar zooo lekker dus wil ‘m wel in mijn lijstje hebben! Zachte cake met krokante koek en karamel mmm
60 min.Bereidingstijd
10 min.Bak- of opstijftijd
Tips & Tricks
Wat ouder en slapper geworden stroopwafels kunnen hier prima voor worden gebruikt.
Thema receptenBakken met kinderenBrunchZoete receptenStroopwafelCake

Benodigdheden

Ingrediënten

  • 1 pak Koopmans Stroopwafelcake
  • 4 eieren
  • 200 gr boter
  • 4 stroopwafels
  • Evt nog extra stroopwafelkruimels (die van de markt)

Keukenspullen

  • Cakevorm
  • Handmixer

Stappen

Stap: 1

Mix de boter zacht. Of gebruik vloeibare boter uit zo’n spuitfles, dat is veel sneller!!

Stap: 2

Doe de eieren + cakemix erbij en mix het eerst tot een glad beslag.

Stap: 3

Daarna op de hoogste stand 2 min mixen.

Stap: 4

Breek 2 stroopwafels in stukjes en spatel door het beslag. Ik heb dus extra stroopwafelkruimels er door gedaan, 2 handjes ongeveer.

Stap: 5

Doe het beslag in een ingevette cakevorm. Breek de andere 2 stroopwafels ook in stukjes en leg die daar bovenop.

Stap: 6

Doe de cake in voorverwarmde oven en bak het op 150° C in ongeveer een uur.

Stap: 7

De cake is door de krokante bovenkant het beste te snijden met een broodmes of kartelmes. Dunne plakken snijden lukt niet, maar dat is niet erg haha

Over dit recept

Karmannie

Dit recept is van Karmannie

hi! ik ben een makkelijke bakker: de basis dummie-proof uit een pakje en afmaken met een persoonlijke finishing touch. het liefst met discodip 😊

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.